Леле колку парфеми и тоалетни води имаш ти? Цела колекција. Имав и ја ама ги потрошив залихите и ќе мора да се обнови. Иначе убав е овој, интересен мирис, го имав, го потрошив. Свеж, цитрусен и помалку остар мирис на грејпфрут, највише тоа доминираше, бар ја тоа го осеќав највише. За лето и пролет, топ.
Веќе е зависност а не колекција. Инаку да многу е убав, ама општо од Авон мирисите кои се со 100мл многу помалку траат од тие од 30/50мл.
Не знам, не сум користела од 100мл, а ниту од 30мл, само од 50мл и оние од 10мл најмалите за у ташна шо се ама така кажуваат многу луѓе, дека овие во најголемово шише најбрзо испарувале, сигурно доста ги разредуваат, поише на вода и алхохол да се, па ќе испадне дека според трајноста не се ни edt, туку edc, не пак edp, како што ги водат Изглеа најмалите најтрајни се. Реално и не ни можам од 100мл да користам, одма ми здосадува мирисот, а сè уште неам начекано некој за кој ќе кажам дека тоа е тоа, омилен да ми стане и да можам секогаш да му се враќам, не само од Авон, општо.