како си задоволна? дали е женствен нежен? за кое време е? се мислам помеѓу тој или нарцисо црниот следен да земам нов за летово. Денес на маск ноар
Еден од ретките женски парфеми кои ептен ми се допаѓаат, да не кажам ме фасцинираат. Кај се движиш денес?
Подарок ми е. Нежен и пудрест е. Макар што малце благо ми мириса, посвеж да е малце, супер ќе беше. Ама и вака не е лош, само не знам дали би го купила пак. А време, пролет-лето.
Јас имам од Зара Fields at nightfall, dupe e од овој и е најубавиоотт парфем. Сличен е со оригиналниот, и затоа баш и штедам пари. Најмногу комплименти имам добиено за него
Колку пати сум те читала за парфемов. Треба да те платат, цело време го купувам ради тебе и твојава рекламација
Преубав, го имам и само за излегување и свечености го трошам, можам да кажам ми е во топ 3 женски парфеми. СОВРШЕН! (го имам купено за поклон пошо сакав вака да ми мириса он)
А Vanille Fatale? Прашувам затоа што лично тој ми е ептен високо на топ лситата, а тобакото лично ми е доста силен, ама од 'наведените причини' и тој ме тераат да користам. Не дека не ми се допаѓа но со него имам чувство дека може да ме помирисаат на 100м, колку и малку да аплицирам.
Musk Noir, Narciso Rodriguez. Го немам пробано. Иначе да, со малку аплицирање тобакото се осеќа и многу долго трае. Знам и еден тобако ванила од друг бренд, поефтин. Исто мирисаат, ќе го најдам ќе го постирам.
Со оглед на тоа дека е од Зара трае доста. На облека пола ден како ништо. Уште еднаш да го пофалам, може ќе пуштат спонзорство