На почеток ми беше ептен многу убав, сега не знам некако не ми е веќе. Чекам да го дотрошам. Не сакам да го фрлам. Инаку многу е убав, тежок и погоден за есен/зима.
Пролетно - летен. Убав, женствен, нежен, суптилен, за преку ден. За трајноста не знам, нека каже членката. Јас земав картичка со мирисот од еден штанд во Ист Гејт. Не е нешо wow на мирис, нешо иновативно, али ми се свиѓа што не е воопшто нападен, баш пријатен. Само прескап, изгор цениве, не знам дали би вредел за толкава цена.
Значи парфемот е преубав бидејќи е траен.Попладнето го прснав,т утрето ден отидов на работа и одма осетија дека сум ставала парфем.А на блузата траеше подолго.Ама не го купив бидејќи 4900 за 30 мл.ми беше многу.И за Black Friday не беше во тие со намалена цена па ќе си го земам следна прилика.И наместо на идиоти да купував оригинал парфем ќе си го купев овој за себе.Е памет за нареден пат. А денес го користев Lost Cherry-Tom Ford.Го земав наливен од Parfen.Ама луѓе после 30 мин.не го чувствувам.А еве другар ми вика го осеќал на него бидејќи се прсна на раката.А инаку е и за жени и за мажи.