Едноставно го обожавам.Нежен е и траен.Е сега од мојата кожа до твојата може да има разлика.На кожа го осеќам скоро цел ден.
Мириса на праски, но не е баш свеж, повеќе е сладок со некоја гурманска нота. Мене ми трае 3 саати лагано, сличен ми е по трајност на Sol de Janeiro.
Убав ли е ? Обожавам манго , а го имам тој розевиот Кенди преубав ми е Јас со оглед на тоа што цел ден немам излезено од дома мирисам само на гел за туширање и спреј
Презадоволна сум! Трајноста му е брутална, на кожа ми стои многу долго, а на облека мириса со денови. Проекцијата исто така е одлична буквално остава трага кога поминувам, предобар е и многу е убав, остава впечаток. Сите ме прашуваат кој парфем го носам на себе! Совршен е за излегување.
Земај го, нема да згрешиш ни секунда, предобар е! Јас го земам од Schatze. Баш сега имаат акција 15% попуст за производи што не им се на попуст, кодот го пишува кај нив на страна, па можеш да провериш и да си го нарачаш
Кој попрво да го земам сега тој од Јара Манго или Каролина Херера лоша е Фемина по џебот, се што ќе слушнам се сакам да пробам
Хахаха потполно те разбирам, сè ни треба и буквално не знам која работа попрво да ја купам! И јас имам милион работи на мојата wishlist Инаку, тој од Yara со манго го немам пробано, ама мислам дека сè зависи каков парфем повеќе сакаш и за каде ти е. Види си што повеќе ти се носи во моментов и земај