Официјално го потрошив денеска, сега треба да го побарам новото пакување од c-thru, да видам дали ќе ми се допадне како овој или има некоја измена во тој зошто како што гледав на нет, малку го смениле.
Што мислење имаш за парфемите на џејмс бонд 007 за жени? Овој лилавиов, црниот ко рачна бомба што е , еден портокалов... Дали се долготрајни и кој е најдобар од нив?
Од сите три видови парфеми, само овој го имам досега пробано. Има тропски ноти, ама нема преголема присутност. Ананасот има острина и тоа се забележува првите 5-10 минути, потоа преминува повеќе како ванила, а бензоинот останува интензивен повеќе време. Мене лично ми се допаѓа мирисот, ама не е долготраен, кај мене трае отприлика 4 саати.
Скроз ги имаат променето, во негативна смисла секако Денес ми стигна од Еликсер, предобар за цената, другите парфеми следните денови ќе ги отворам
На жалост беа потрошени тие два Rush и првиот. Heat, но верувај ни овој не е лош мн е топол, возбудлив Еликсир се покажаа квалитетни, Штаци Casmir не ми служи ни за прскање на соба од толку што е еби ветер купен од штаци