Mi dozvoluvaat da odam sama,poso drugite od drustvoto se otkazaa a tamu ke se zapoznaam so drugi i tamu sum bezbedna ima vospitacki i takvi raboti..
Досега само сами имаме одено со дм, и многу убаво ни е. Но мислам дека убаво ќе си поминиме и ако одиме со уште еден пар на пример со некои со кои повеќе живееме и се разбираме. Со поголемо друштво од тоа не би, што повеќе луѓе толку повеќе различни интереси и тешко се излегува на крај.
Сме биле и сами и со уште еден пар и поголемо друштво, поарно од сами ЗДРАВЈЕ. Лето одмор идеме сами обавезно да се одмориме од се и од сите. Е сега викенди до Охрид или пак некаде Бугарија, Белград, идеме со уште еден пар со нив ни е муабетот и си се дружиме, убаво поминуваме зошто реално ние сме прилагодливи луѓе, за 3-4дена можам да издржам со некого и да се договорам. За повеќето од тоа бев, и не би отишла никогаш повеќе.
Не сакам со повеќе луѓе, не сакам да правам компромиси кога се работи за ограничено време. Исклучиво со некој што горе долу има иста замисла за организација на време како јас, или сама, инаку не ми е одмор.
Сакам само со дечко ми, другарки не бидејки само ке се влечам натаму наваму ке чекам едната да се истушира па другата а тоа обично трае 1 саат така да или со сестра или со дечко.
Епа оди со него и другарите де, и ке се запознаеш подобро со какви луѓе се друже. А и машко друштво е секогаш боље за се.
Дали има некој/а што има одено скрос сам/а на одмор?Имам одмор ама немам со кој да заминам некаде ми е страв да патувам сама а не ми се седи дома така две недели,така лани ми пропадна одморот зар пак сега ХЕЛП!!!
Одењето сам на одмор има неколку предности од типот спиеш до колку сакаш, одиш кај сакаш, се дружиш со кого сакаш без да објаснуваш на никого, искачаш кај сакаш, се прибираш кога сакаш без да даваш објаснување на никого, не зависиш од никого едностаавно одморот си го тераш како што сакаш само ти.
Повеќе ме интересираше во однос на организација на лет, престојување, снаоѓање сам во друга држава итн. .
Ништо страшно. Си резервираш се преку Booking и ке си разгледаш на google maps околината на сместувањето. Ке прочиташ кои места ти ги препорачуваат за шетање и го праиш планот. Секој ден ке шеташ некаде.
Зависи каде сакаш да патуваш. Инаку знам картите се плафон отидени пошто капацитетите на авионите се преполовени и затоа се поскапени. Барај алтернатива ама ако WizzAir се скапи другите авиокомпании треба да се уште поскапи.
Ова се постигнува и со друштво со разбрани луѓе. Инаку не би одела сама, од една страна што го немам тоа ниво на самодоверба и снаодливост, а од друга не е интересно без добро друштво. Но колку повеќе луѓе толку потешко би било за договор, така да сосема доволно е со неколку луѓенца.
Апсолутно се согласувам со тебе. Ама бидејќи членката праша за одење сама чисто набројав работи во нејзин прилог.