Јас лани бев во Аланија крајот на јуни 1 годинка полнеше и многу убаво поминавме.Влажен е воздухот ама навечер, дента беше 33,34 степени.Одевме на плажа од сабајле после одмаравме и поручекта после 4 пак одевме.Ми се погоди во хотелот многу сенки имаше дрва 1 куп.Оваа година почеток на јули ќе одиме.
Некој скоро да има летано со дете во авион? Мислам дека за деца беше се дозволено за носење и храна и течности, ама пак да се осигурам.
Ај јас ќе кажам па може на некој ќе му се најде. Значи ефтино цените со 10 -30 денари плус од кај нас , ние се глупиравме со порачки октоподи инаку уште поефтино ќе пројдевме. Во вторник горе има пазарче и цените дури поефтини од кај нас беа таму , лежалките беа со пијачка неограничени само на една плажа имаше ограничување под 4 евра да не е и тоа важи за 4 часа бла бла е таму не стапнав Плажата одма длабоко и камења ама па на 5 мин со кола е Скотина и таму плажата е песочна и поплитка но навечер нема кај да шетнеш за разлика од Лептокарија се на се добро поминавме А да и лидл има во Лептокарија па со самото тоа и маркетите не држеа некои големи цени.
Мами од кое средство против комарци сте задоволни? И конкретно дали од чико сте задоволни,зошто гледам само тоа е од 2+месеци а бебе е 3м а ќере 3години
3 месеци е бебе, не користам ништо, не го ни касаат. И дадичката ми е родена во лето, како бебе не ја касаа, затоа сега уште надокнадуваат. 4 години полни за 2 недели. За нејзе ја прскам со аутан јуниор, ако не е испрскана минимум 7 убоди нови ќе има.
Немаше бројче за неа, баш вчера бев @Pacient srna Плажата е со школки и каменчиња, не верувам дека ќе сака боса, ама изгледа ќе мора
Немаат гајле , лептокарија бевме се со камен. Јас едвај одев она бараше да ги соблече , дури и ја нервираа влегло камче не знам што. А дома не смее тровче да има одма вришти..
Ставрос е многу убаво за мали деца; плитка и топла вода ; милина ;ама обавезно средство против комарци носете. Ако би треба контакт за смештај пишете ми. ..