Во торбицата за бебе можиш да ставиш се што сакаш. Ние кога одевме јас носев вода и сокче смоки и кроасан. За млеко во хотел имаш во фрижидери тетрапак обично секаде се Суташ млеко. Јас си зимав и си го носев во соба и си стоеше во фрижидерот. За јадење има во изобилие со месо без месо со зсчини и без зачини. Тестени зеленчук риба...
Тоа суташ млеко е како нашето да кажам битолско благото млеко? До сега за деца се сум носела од овде што јадат а го нема истото таму каде што одиме дека мали и не ми се ризикувало. Затоа и прашувам. До тогаш и риба ќе воведам и риба ќе може да јаде.
Да благо тетрапак млеко го има и кај нас тука. За храна има во изобилие од зеленчук салати тестени риба.. Чорбите им се исто превкусни. Децата секако нема да бидат гладни верувај. Храна има во секое време од денот.
Има ама моево е проблематично малце, па не јаде ништо таму, дури ни топчиња со млеко ... па си ја знам ја неа, цела торба млека носам и кашички, како шо кажав бар во Истанбул кога бевме само во една продавница имаше кашички и специјално одевме скоро саат време да купиме оти живо гладно ми остана. Иначе имаш од пиле млеко по хотелите, дури некои имаат и свинско, значи ако јаде, Турција немаш замарање за тоа.
Дали го има некој користено овој крем со СПФ фактор? Пишува дека е и за мали деца. Да ја тргнам @Biodevojka за составот.
Нека пише и Биодевојка ама за овој состав сигурно ќе ти рече не. А и не е евтин производ, оди на страната на Белина ќе најдеш подобро за истата цена.
Ако сакаш поефтино, а природно барај во дм на алверде. Само да нзнаеш ептен креч остава бело. Нешто средна цена се на веледа кремите, ама и тие оставаат многу бело.
Бил некој на одмор со 3 годишно дете и бебе 2 месеци? Се преживува или за џабе гледам апартмани? Бонус ако имате предлог за смештај Грчка ама поблиску, на сама плажа и да има нешто занимации за деца, тобоганче, лулашка, кажувајте
Речиси 4г. Имаше големиот,2 месеци малиот одморот милина,бебе си спие,бато си игра. 5 дена бевме ама да можевме и повеќе ќе останевме. Бевме сместени прв ред до плажа во Неи пори.
Во право е Skyler дефинитивно ќе ти кажам не. Драга за средствата за заштита од сонце немој да штедиш не знаеш колк лошо дејство имаат хемискте филтри. Од белина поевтини се овие (моментално се на попуст искористи) https://www.bellina.mk/p/1208/pink-calendula-pigmentirana-krema-za-litse-i-telo-so-spf50-100-ml https://www.bellina.mk/p/1207/pink-calendula-pigmentirana-krema-za-litse-i-telo-so-spf30-100-ml За било што слободно пиши
Не се. Не се бели како другите креми туку имаат розевкаста боја. Јас ја користев за мене 50ката, но многу тешко се нанесуваше. Мораше да ставам по мала количина и убаво да размачкувам. Од сите минерални СПФ креми што ги имам пробано оваа најтешко се нанесуваше.
И ние се мислевме за на одмор во Грчка ама баталивме, не знам ни дали тогаш ќе го вакцинираме бебето така да ништо не планирам се до последен момент
Не знаев каде да прашам, па ајде тука - Имате ли некои предлози за ресторани во Скопје и околина, за со дете што не седи мирно ?
Не грижи се драга не бојат. Има многу нежен розев пигмент што спречува производот да остави бела трага. На кожата воопшто не се забележува.
Forza има дел со игралиште па може тамј да игра додека вие јадете. Маргер исто има ливада за трчање иако на крај има канал па ако е ептен бесно детето треба пазење. Старо Буре во Кучково исто има игралиште. Вила Весница има игралиште. Дион во Аеродром има внатрешна игротека. Има и уште нешто плус ама не ми текнува во моментов.