Мајки препорака за сместување во Охрид? Хотел/апартман било што. И плажа со песок кај да барам да не е бетон?
Мајки, кој дел од Лагомандра е со сенки и плитко, кога се иде пример од страната на Неос Мармарас? на гугл мапс гледам дека има плажа лагомандра, потоа следи хотелскиот комплекс, па веднаш потоа пак Лагомандра плажа.
Славија ама динга е со луѓе...ние одиме Лагадин, таму се камчиња ама син ми и онака повеќе сака камења На темава, ние и годинава ќе одиме пак Олимпијада, и лани бевме, никаде не можевме да најдеме смештај со разумни цени, се беше 100+ евра од ноќ, ваму најдовме за океј цена, лани супер си поминавме па сега се надеваме океј ќе е и годинава..само син ми мрази песок а ние одиме на најпесочната плажа во Грција се надеваме ќе поминиме без тантруми, лани пиштеше и секој 2 мин беше во вода да се миел
Кога одиш од страната на неос мармарас, мислам дека е првиот дел, пред комплексот. Ако збориме за таа плажа со природни сенки со дрва.
Знае некој плажа околу Неа Плагиа што нема бранови? Тука сме со мало дете ама не ми се допаѓа заради брановите, а не ни се вози далеку...
Песок е св. Наум и Воената плажа во Охрид ние на воената сме оделе кога не сме сакале луѓе имаш и дрвја за сенка
Мајки, вчера купив од лидл млеко тетрапак и го оставив во соба. Утрово прочитав дека треба да се чува до 7 степени . А ем видов дека стои таму во фрижидер и дури сабајле ми текна да прочитам. Расинпано е?
По отворањето да не треба да стои на 7 степени? Обично тетрапак млеко е пастеризирано и не би требало да се расипе. Можеби ставиле во фрижидер да биде ладно?
Свети Наум, ама водата таму е поладна, Канео е исто песок ама не е за со мали деца мала и бучна плажа е. Пештани ќе ви е таман.
Здраво, Како постапувате на плажа кога на децата им се мочка, носите ли нокшир на плажа? Ние сме 2ипол години се одвикнуваме.
Гледав по плажите некои си носеа, ние не сме носеле но кажувал, а не сака да мочка во водата, одиме до некој кафич.
Да да, одиме на лагомандра. Ми треба после неос мармарас кон каламици. Планираме целодневна, кон тој потег, со надеж ако успее да дремне малава.