Воопшто нема смештај за со мали деца. Молика е за пензионери, шумски фенери како за еднодневно. Ако некој препорача викендица ако има. Битола е презагадена џабе Пелистер.
Молика мене лично ми беше супер со мало дете. Многу убаво си поминавме пред неколку години, се изнадишавме чист воздух. Не знам како е сега, ама тогаш кога бевме ние, беше супер. Има кај да шеташ и да не скијаш.
Ние се погодивме со група пензионери. (Некој шаховски натпревар)Можеби и затоа таков впечаток. А прошетка каде? Освен тука по патчето до кај првите карпи? 100метри (А и зависи колку снег има)
Патчиња за прошетки имаше еден куп, и снег имаше доста тогаш. Копанки ти е во близина, нема зошто да не одиш дотаму без разлика дали скијаш или не. Хотелот не е нешто опремен за со деца, ама па нас побитно ни беше надвор на снегот да шетаме, реално ко што немаме видено снег во град, тоа беше добредојдена промена. За 3-4 дена е супер.
Вие сте утнале скроз со шетањето, затоа таков впечаток имаш Инаку покрај Копанки, имате и ски стаза во с. Нижеполе, санки за деца и кафич има таму, потоа може да се посетат и околните села, Дихово, Трново, има ресторанчиња во нив со традиционална храна за ручек, а воздухот сигурно не е како долу во Битола на 2000мнв.
Златибор има Лидл? Кај не се возат у кола , битно Златибор резервиравме Посакајте среќа. Боровец одевме секоја година ама претераа . преубави смештаи Златибор за ич пари да речам.
Кога одите? Јас резервирав ама ми фуфка за по пат пошо не е баш блиску. Брат ми беа декември во 4сабајле тргнале во 12 стасале, како ке биде мајко мила
Сега на 08ми, тоа е веќе бидна а и јас го сакам Златибор , не сум била оддамна , зима немам одено само на лето , да издржиме патот таму супер ќе биде
На различен крај се, Пепко е нагоре за накај трим патеката, спикано доле по скали. Мене ми е преубав, стварно е за ич пари, ќе истераш недела во топ апартман, за разлика од Боровец со едвај 3 дена. Ќе издржите по пат, спремај цртани, боенки, мојата ептен сафра ја фати при крај. Сакав и оваа година ама крај на 8ми месец сум, не ми се ризикува некако.
Може ќе се сретнеме некаде. И јас од патот се плашам со малово. Ние сме сместени во близина на пепко по мапата .
Мене за Копаоник ме интересира дали има продавници од тие Лидл? Друго, прогнозите за следна недела се -20 на вечер, -8 до -10 денски. Каква крема користите за лице на 1+ деца против ладно и ветер?
И мене баш за Копаоник ме интересира. Во Куршумлија на околу 70 км од Копаоник има огромен мол ,со Пепко Мепко ,Лидл , дм , Синсеј ,Дексико , све е на едно место. А баш за Копаоник и јас се интересирам . И друго сакам да прашам . Има шанса почеток на март да има бар малку снег на Копаоник ?! Не да скијаме, не сме ние по тој спорт Онака да има , да се порадува детето
А не не ми треба мол туку продавница, големава ќе слави таму роденден, а и многу ми е нејадач па да знам дали да се носи се од тука за неа или има таму.