Мм и јас бевме Тасос еднаш уште немаве дева тогаш. Јас го препорачувам, ептен ми се свиѓаше. Ако некој пак сака хотел со своја плажа одма тука, ви го препорачувам Ilio Mare. Лично јас еднаш сум била на краците и не сакам оти врие наши така да островите попрво би ги одбрала. А за Мк, оти Струга не оди никој? Колку е само поубаво за со деца него Охрид Колата се паркира кај што си сместен и ја забораваш до одење накај дома. Не знам ама порано идаа многу туристи наши, сега само Охрид се форсира
Ние сме тие што одат Струга кога одмараме во државава. Јас сакам да ми е се на дофат и плажа и чаршија и се. 100 пати пред Охрид би ја избрала и за сама и за со дете сега.
Поотполно те разбирам.Особено што за жал го имам истото доживеано со помалото.Умирам од страв каде и да одам.Првата година кога ги доби фебрилните,ги доби во јули ние во септември заминавме грција.Вториот ден таму ми крена температура,цела вечер поминавме на болница и со првото разденување правец македонија.Иако носам секаде диазепам стравот е голем.тоа се случи кога имаше 1год,сега има 3 Лани од страв останавме во Мк на одмор,годинава се решив пак за грција,умирам од страв ама тоа е,мора некако да се надминува,мора да се живее.Убав одмор ви посакувам
https://zegin.com.mk/mk/bioderma-ph...zashtita-od-sonchane-za-deca-so-spf-50-200-ml https://viafarm.mk/p/6737/la-roche-...pf50-sprej-za-zashtita-od-sonce-za-deca-200ml
не мора да значи дека секогаш ќе ги има ама да, стравот е многу голем и покрај диазепамите. Моето сега е 6 год и Сао еднаш имаше досега. Неврологот кај што бевме ми рече дека до 6 години се нормални фебрилните грчеви после 6 веќе исчезнуваат а ако после 6 год пак се повторат тогаш е нешто друго во прашање к потреби се испитувања. Ние со малово до Охрид една ден појдовме на плажа па се вративме попладнето со температура тоа е.
@SarChee и мојата само еднаш имаше и дијазепам носев секаде со мене ама тоа не ме спречило да патувам со нив. Крај краева кој оди без здраствено осигурување на одмор? Не дај Боже што и да се деси барем таму ќе посетите доктор. Нема сигурно да чекам да се вратам за да ја прегледаат. Мислам тоа со девојчето е скроз не зрело што го направиле ама нивно е. И нема дете што не кренало тт на одмор, тоа се очекувани работи на кој треба родителот да е спремен дека со дете одмор знае да биде напорен, без разлика дали има 2 или 12 години. Така да, резервирајте, земете си здраствено премиум осигурување, идите слободно на одмор и ако нешто ви затреба тогаш ќе се мислите што понатаму.
Мајки дајте предлог за смештај во Неа Флогита? Некаде каде што сте биле. Да е чисто и да има клима тоа се на мм критериумите
Јас да си ја пофалам девојката.Мн умна беше на одмор.Истеравме една недела во Калитеа.Пливаше,си играше,не беше нервозна на топлото ич и богами си фати мн убава чоколадна боја За мене Калитеа си останува најубава од прв крак(песочна плажа,претопла вода,чисто).
Кој бар е ова? Годинава збеснати се со цени. Добар дел од баровите бараат 10-20 евра за наем плус конзумација. Океј сум со мин конзумација, 30-40-50 евра ми се ок цена за 2ца, толку трошиме просек за кафе и ручек. Ама да плаќам лежалки и јадење плус нема шанси, најубава нека е плажата.
Sto mislite za Пефкохори некако поефтин сместајот а плажата изгледа добро? Бил некој? Барам Никити или Неос Мармарас но катастрофа прескапи се, сакав хотел со доручек, имаше еден ок цена, ок хотелот но, плажата парадисос никаква, не ми се вози да главната да идам со кола секој ден.. Ми се допаѓа вториот крак но не најдов ништо што барам, може имате некој предлог, за навечер би возела не е проблем и до 20-30 мин но барем за плажата да е блиску и да е песок
Кои се цените за сет таму? Имате предлози за бич барови во Торони? Ла Луна е топ, фала и на членката за предлогот.
posejdon @MilaSs12 мислам дека во Маргарита ако не си гост на хотелот не можеш да фатиш лежалка.Може грешам ама таков впечаток добив.Во Бикини бич бар беа 2 лежалки 30 евра(без кафе, без ништо).