Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На одмор со мали деца

Дискусија во 'Дете' започната од ane.bella, 1 јули 2011.

1. JoyJoy

JoyJoy Форумски идол

Се зачлени на:
    30 март 2017
    Пораки:
    5.652
    Допаѓања:
    38.341
    Има огромен парк со делови за деца (лулашки и слично). Има на едно место како забавен парк со колички, флипери и слично и едно како панорамско тркало. Секако има кафиќи и кафани. Има и опција да пешачите по планината (на крај од паркот има стази).
    Во самиот парк има бања во која се плаќа дневна карта и се во стара зграда и многу е отмено и смирено таму (не знам дали е за со деца). Хотелите исто нудат дневен влез. Врњачке терме мислам дека има и аква парк.

Само Врњачка Бања не е со многу топли извори да знаеш. Ако сакаш топла вода треба Куршумлијска, Пролом и некои такви слични да гледаш.

На Tea SK му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Carolin.

Carolin. Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    3.778
    Допаѓања:
    20.775

И да не се бањате и јас сум за грчка, поарно таму на воздух. И јас правам планови спојувам викенди од сеа :tmi:

На lovely91 и Tea SK им се допаѓа ова.
  3. JoyJoy

JoyJoy Форумски идол

Се зачлени на:
    30 март 2017
    Пораки:
    5.652
    Допаѓања:
    38.341
    @Tea SK ако се брои моето мислење ја сум за бања пре него Грчка. Грчка нема што да се прави/види во делот каде што лесно се стига освен шетање по Солун и копрцање по песок. Може и да биде надвор топло, а водата ладна па пукнете од топло на плажите без сенка.
    Врњачка бања има активности поприкладни за пролет.

На azelea, Isabela23 и Tea SK им се допаѓа ова.
  4. Tea SK

Tea SK Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2021
    Пораки:
    5.336
    Допаѓања:
    11.001
    Затоа мислев и јас на бања негде.
    Не ми се оди по грчкиве селца, а да не можат да се бањаат децава. Август секако ќе одиме. Солун не доаѓа во предвид секако, со две мали дека да се влечам по улици и продавници шанси нема.
    Врњачка ќе биде изгледа, многу пристапни цени на апартмани, се изненадив.
    Си била? Во кој дел да гледам смештај?

На JoyJoy и sani99 им се допаѓа ова.
  5. JoyJoy

JoyJoy Форумски идол

Се зачлени на:
    30 март 2017
    Пораки:
    5.652
    Допаѓања:
    38.341
    Сум била и со дете и без дете во Врњачка Бања. Големо место е ко за бања. Барај смештај во близина на шеталиштето/паркот/рекичката. Има од двете страни места што се издаваат. Се што е од хотел Меркур нагоре е во туристичкиот дел на градот. Се под тоа е подалеку од шеталиштето. Во долниот дел на градот сега има убав хотел Врњачке терме ама реално е далеку од се друго тој дел.

На Tea SK му/ѝ се допаѓа ова.