Неи Пори, ние лани бевме, годинава пак ќе одиме. Одлично е за деца, плажата е преубава и преголема, 300км е од Скопје и цените се поекономични. Не го мењам јас дур не пораснат децата.
И јас порано одев со моите, прв пат лани со децава. Плажата е перфектна, занимации за деца еден куп. Ние годинава плаќаме 65 евра, четвороткреветен апартман со мини кујна, на приземје, со дворче, на сама плажа. Со тоа што одиме крај на август, почеток на септември, претпоставувам варира цената во ек на сезона.
https://www.facebook.com/share/1TmqgiJf7F/ Пиши им, ќе ти даде број газдата негов, на Вибер комуницравме.
Потврдувам за Улцињ и за тоа колку е мирна населба Дони Штој. Луѓе што идат од горе од Германија, Швајцарија ги прескокнуваат Будва, Дубровник кои им се поблиску само за песочните плажи на Ада Бојана и Улцињ Никаде нема таков убав песок, а плус боровата шума касно попладне каков најубав мирис испушта..убавини. Од 5-6 години моите ме носеа па скоро секое лето, годинава во план сме и моето дете да почнеме да го носиме зошто е назаменливо местото.
Како е во Кораб Трница за со мало дете? Има ли што да се прави повеќе денови? Како е патот до таму после Маврово? Бил ли некој?
Добар си е патот, ама повеќе денови во никој случај, а уште помалку со дете. Барајте некој спа хотел, да има занимации и за дете и за вас. Пак ќе кажам за таков тип на туризам Србија нуди многу повеќе опции од тука. Евентуално да погледнете во Струмица, Термал Лукс и Спа.
Ако најдеш - сподели и со мене. Цел втор крак ни одговара. Имаме резервација, но датумот не ни е баш најидеален. Уште е рано, па би откажала ако најдам нешто со нормална цена и во датумот кој ни одговара повеќе.