Пушти ми сликче да го видам пробиотикот, се мислам каков да и земам за пред одмор да почне а и таму да носам..
Јас еднаш бев со сопругот кога бевме дечко и девојка, памтам дека нон стоп дуваше некое ветре, има и еден канал кај што оди вода во морето. Иначе убаво е, мало место.
Какво ви е искуството со Наулсовит јуниор пред патување? Големата знае да поврати при патување, сакам да дадам нешто пред патување да спречам повраќање.
која крема со СПФ ја користите за 5 години дете Користев Carрoten кидс SPF 50 лани, ама некако не сум задоволна
Јас и лани и прошлата година и ја користев Нивеа белата со 50 фактор и презадоволна сум... огромна препорака
Јас лани од Зегин зедов inopharm spf 50 за деца со природни минерали и сум многу задоволна лесно се мачкаше не оставаше бело, само одма ми се потроши и не беше скап 800 и нешто беше е сега годинава гледам го нема исто и Азета био беше супер крем ама го нема веќе во Дм незнам кај да ги барам.
Капките ми се видоа практични оти малата е 20 месеци па од нив можам и неа да и дадам. Затоа прашувам искуства за капките конкретно.