Пушти ми сликче да го видам пробиотикот, се мислам каков да и земам за пред одмор да почне а и таму да носам..
Јас еднаш бев со сопругот кога бевме дечко и девојка, памтам дека нон стоп дуваше некое ветре, има и еден канал кај што оди вода во морето. Иначе убаво е, мало место.
Какво ви е искуството со Наулсовит јуниор пред патување? Големата знае да поврати при патување, сакам да дадам нешто пред патување да спречам повраќање.
која крема со СПФ ја користите за 5 години дете Користев Carрoten кидс SPF 50 лани, ама некако не сум задоволна
Јас и лани и прошлата година и ја користев Нивеа белата со 50 фактор и презадоволна сум... огромна препорака
Јас лани од Зегин зедов inopharm spf 50 за деца со природни минерали и сум многу задоволна лесно се мачкаше не оставаше бело, само одма ми се потроши и не беше скап 800 и нешто беше е сега годинава гледам го нема исто и Азета био беше супер крем ама го нема веќе во Дм незнам кај да ги барам.
Капките ми се видоа практични оти малата е 20 месеци па од нив можам и неа да и дадам. Затоа прашувам искуства за капките конкретно.
Ако ти ги пие...одвратни се, лути се, дека од ѓумбир, син ми ги плука, јас кога имав мачнини на почетокот на бременост ги пиев стварно се лути...лижавчињата се благи барем
На син ми од лижавчињата против повраќање му беше мака. За после 3 години тие што се. Наусолвит капките му помагаа малку. Иако најмногу му помагаше паузи правење почесто. Кога научи да џвака мастика тоа ни беше спас да возиме малку подолго па пауза. На пример од Скопје до Охрид пауза на Стража или ако одиме во Грција пред граница обавезно пауза. За во Србија Предејане. Подолго не издржуваше.
Значи ништо, тешко прифаќа вкусови што се појаки. А за лижавче може да пробам, големата има 3 и пол, не е тоа толку проблем. Малата можеби сепак нема да повраќа
Јас лани земав за син ми Corine de Famme многу е добра, воопшто не остава бело, лесно се размачкува и штити воопшто не изгоре