Имате опции, одете во Турција, Црна Гора или Албанија. Во сред сезона ќе биде уште поголем хорор на границата со Грција.
Не знам стварно, селективно е некако се'. Јас мислев еднаш ќе треба да не сликаат и отпечатоци и толку. Подобро да си чекате на ладовина, отколку на пеколно жешко. И никако во викенд. Јас сериозно мислам дека ќе ја скокнам Грција за прв пат во живот да не одам летно време. Стварно се надевам дека некое човечко решение ќе се најде.
На аеродром приметив дека прават исклучоци кога е гужва, прво за тие со деца, друго ако им се истурат повеќе авиони, а има малку шалтери мислам дека не може да сносат толкав број луѓе и отвараат шалтери само пасош да помине. Се е лотарија. Барем ние тоа што видовме. Ова Бајаково дека толку гужва имало уште сега се зачудив и страв ме фати али хрвативе откако се во ЕУ мислиш треба на граница нозе да им бациме, така се понашаат, затоа не убивала нас гужва за Хрватска и без системов. Јас се надевам дека во скоро ќе увидат дека допрва доѓа ек сезона и ќе почнат да пуштаат рандом само со печат и за Хрватска и за Грција.
Немаше гужви, а некој сликаа и некои не... А и на граници со кола еве маж ми што оди, а и пријатели што кажале.. те ги сликаат, те не
Здраво,да прашам за одмор во Охрид,предложете некое сместување Ако има некоја бројче нека пише,во јули сакаме да идеме на одмор