Мајки синко не застанувс да го намачкам со крема за сончање,на веледа имам но не можам ни да го размачкам ни да му ставам трча бега,се мислам што ќе правам на одмор.Совет за некој спреј добар полесно да го намачам на одмор,18м ќе е.
Мајки дали ставате нешто против комарци на бебе, многу осетлива кожа има прошлиот пат беше лом, 15 месеци сме
Па дома и пробувам моментално да го навикнам но не бре трча вришти мислиш го колам .Не можам убаво да го намачкам.На кој бренд во Дм?
Со веледата и да стои детето тешко ќе го размачкаш. И јас користам веледа дома ама за сончање со пумпица купувам, најчесто биодерма.
Женски дајте контакт од некоја убава вила-хотел на сама плажа.На втор крак, Грција.Сакам плитка вода и песочна плажа.
Ние оваа година Anthemus Sea Beach Hotel го одбравме ама дури почеѕок на Септември ќе имам искуство, вака од други што биле само најпозитивно слушам. Го одбрав највеќе пошо плажата е голема, за разлика од Амоа е рамна(споредувам пошо ти го препорача и бевме лани), не е удолница и е плитко доста. Голем е ресортот за шетање. Меѓу Никити и Неа Мармарас доаѓа.
Не сте згрешиле, плажата е сон за со мали деца. Чиста, песочна, со плитко и топло море. Септември нам ни е најубаво таму, бидејќи нема толку гужва, јас и во јуни би одела, ама сега многу гужва има за разлика од порано, плажите се преполни.
За ручек што јадете вие, тоа и детето. За доручек, омлет, палента, корнфлекс, овесни, тост, пржено лепче. За по пат ѓеврек, перек, кроасан, грицки.Дете 2 години секако се' јаде.
Местото Каламаки, тука има и камп полн наши, ние секогаш одиме во бич барот Gravity 69, таму ми е најубаво.
Кој е подобар од тие LA ROCHE POSAY , секако да е водоотпорен.. ич не сакаат децата да се мачкат цело време па затоа барам да е водоотпорен.. се стално до сега им ставав од Carotten ама сакам да сменам годинава да видам како е со La roche posay.. Ве молам за искуства