Јас последниов месец ипол вчегувам и излегувам три пати сама со бебе од 1година. Носам со мене тоа од нотар ама никој не ми побарал - не знам што да кажам
Па Никити мислам само би ви одговарало на описот, може има и некоја друга помала плажа на која не сум била. Само Никити е премногу гужва, Неос Мармарас брдо, Торони е одлично за мали деца ама не е скроз ситен песок, Каламици преубаво ама мало селце и одма е длабоко, Сарти има за шетање ама дувка често ветерче и како брег се прави. Од овие јас би идела Торони, некоја златна средина е, мирно, чисто.
Јас со години го користам овој фактор и супер е. Кај мене е скроз светла и не гори воопшто, ама често мачкам
Кое од нив користиш ? и моите се светли ептен па сакам да ги намачкам, сигурно цело време ќе сакаат во вода да се
Купи облека со 50 фактор по две маички со долги ракави и капа и нема да имаш гајле. Ем не треба на секое да ги мачкаш ем поздраво е од креми со фактор.
50+ anthelios dermo-pediatrics, kafeava tuba. I da imas obleka so UV pak treba da se macka barem liceto, kaj mene nema sansi da im obleces dolgi rakavi
Da da obavezno liceto, no sepak e mn pomala povrsina otkolku celo telo. I moite na pocetok ne sakaa sega i na ezero nosat vo rizicni casovi.
Мене ми побараа и на влез и на излез. Е сега со ќерка ми имаме различни презимиња и тоа ептен им паѓа во очи. Инаку имав извод на родени нејзин, интернационален извод и изјава на нотар на македонски и со судски превод на англиски и се им дадов и тоа пасошка контрола наша. Во МВР издаваат одобрение само за трето лице кое не е старател или родител. Мој совет барем извод имај, ако имате различно презиме се што можеш земи со тебе. Мене најмногу ме изненади што и на влез во МК ми побараа.
Мајки, да препорачате смештај во Неи Пори? Лани бевме преку агенција, многу ни се допадна местото ама крш беше смештајот.