So helanki i gore na kratki bese.Ama smrznav jas vo avion a ne bebe.Kamen bese.Nekolku pati na stjuardot kazav da namali klima.Sreka imav tetra so mene
Вчера летав и камен ладно беше во авион. Ми беше облечен со тренерки надолу а горе на кратки и добро што носев пелена кога заспа го покрив. Облечи ја и ти така плус носи некое танко јакниче за ако има потреба да и го облечеш.
Немаше ќебе во авионот? Прашувам бидејќи немам летано низ ЕУ воопшто ,па ако некогаш летам да знам дали да носам со мене нешто за малава. @orhideea
Изгледа на кратки летови нема. Сега ми текна дека и јас за 2 часа лет од еден до друг град не видов во авион ќебе. Сигурно само за на долги релации има и ќебина и чорапи.
ние добро поминавме, не беше ладно во авион ми остана по куси пантолони, горе и облеков тенко блузиче по долги, ама имав со себе и покривка. лесно патувавме, си отспа и тоа што прашував за количка и транспортер, не беше проблем да се дадат и двете (wizzair).
добре ве наjдов нас ни викаа транспортерот може како сакате, за долу ќе го ставеа во една ќеса ама си реков ќе го трескаат таму како ги ставаат, па пред авион како количките што ги даваа го оставивме. и после ни го донесоа кај куферите.
Naseto patuvanje bese katastrofalno.Trebase da letame od Basel za Sk.Kazaa ke docni avionot saat ipol.Za na kraj da ne ostavat da cekame do e saat.So bebinja,mali deca,stari lica.Tolkava neodgovornost od strana na Wizz air...posledeno letanje so niv.Ne odnesoa u hotel so taksinja.Moze da zamislite tolku mnogu luge da se prenesat so taksi.Tamu odmorivme do 8 sabajle pa nazad pak na aerodrom.Ne se znaese ni dali ke ima let ni koga.Na kraj letnavme vo 11 i 45.So bebe takov horor ne daj Boze na nikoj da dozivee
Леле А ви кажаа ли зошто доцнел авионот? Јас последниов пат кога летав ми беше многу страв, на полетување многу тресеше авионот ама премногу. Прв пат ми се деси толку да треси.
Има ли летано некој со бебе преку океански да сподели искуство? @stevemila леле страшно, жал ми е што ви се случило тоа, можам да замислам колку е тешко со бебе такви "авантури"
Мене докторката ми кажа до 12 месеци прекуокеански не се летало.. наводно тие авиони летале повисоко, па притисокот не бил ист..