Нешто за температура, нешто за пролив, нешто за повраќање, нешто за алергија, електролити, капки за нос...
Сеа ќе ти пишев, алведон овде им е holy grail влези на apotea.se имаш и за пролив, електролити, витамини.
Човек, за сѐ ни го препишуваат, и за деца и за возрасни. Почнав да гуглам, да видам дали ќе најдам нешто од тоа што ми го препорача. Арно си прашувам на форум, на ништо од ова не би се сетила.
@PurpleMind Нешто против пролив, алергија, главоболка, температура, ханзапласт, електролити ми се секогаш must за патување. И спрејче за нос
Од тоа што ми препорача педијатарот кога одевме лани на одмор: Лек за температура, спф фактор,крем/спреј против убоди од инсекти, крем за после убоди од инсекти, електролити, пробиотик,стерилни гази, хидроген,некое спрејче за нос.. ова е основен пакет
Да тој дел супер ама приготвувањето ма млеко на секои 2-3часа....тоа малку ме вознемирува или незнам друг начин освен превривање на водата па ладење на млекото
Ако можеш купи си греач за шишиња. Јас имам на Авент и има опција keep warm која ја користам за навечер кога станува за млеко. Шишето си стои спремно сп вода во греачот и само додавам Ад. Спремно за 30 секунди.
Здраво. Дали некој што патувал скоро авионски со дете, значи само едниот родител со дете, му барале полномоштво и од другиот родител? Во полиција прашав ми кажаа дека доколку детето патува само со едниот родител нема потреба од полномоштво, во друга тема читав дека на некои и барале