Големата количка не, како нова е буквално сега и за второ ја користам истата, ништо не е оштетено, а стреата е плус кожа, нема гребнатини. Аа таа што беше како летна количка ама ептен фуш беше, кај неа колцето ми беше скршено ама и колку пари толку музика. А за багажот, може така,
Од искуство ти кажувам, земај со тебе кашички оти ни се десило на многу места да нема ни во аптеки кашички, а лидл немаат хип воопшто.
За во Грција не знам, ама овде има кашички од фирмата на лидл бебе ги обожава. Посебно таа со морков, компир и пилешка многу е вкусна, препорака од мене да ја земеш ако ја има
Мајки на секое патување без мм треба ли да вадеме ново полномоштво или еднаш извадено е важечко за повеќе време?
Ние годинава на Тасос ,првпат со бебе . Неам појма што треба да носам,битно гума купив Дај кажете искуства
Какво осигурување за децата вадите за патување? До сега со мм сме ваделе најобично, најефтино, за тој период кога патуваме и немам поима што опфаќало. Се сега за со ќерче ми е прашањево какво да вадам, што опфаќа? конкретно за грција прашувам.
Кога ќе одите? Во кое место резервиравте? И знаеш педијатар дали има? И јас се мислам дали во август да одиме.
Да, ќе ја врзат со појас за твојот појас, кај тебе во скут ќе биде. Гледај да цица/пие млекце при полетување/слетување да не му се затнат ушињата Убав одмор да имате
Количката цело време си ја возите на аеродром, се остава пред авион. Можеш и одма при чекирање да ја пуштиш доле кај багажите ама вака е попрактично. Мислам дека за сите авио компании е исто
Ако оди мајката не треба, барем порано беше така, еве сега ми текнува сме оделе на одмор без еден родител и не сме ваделе полномоштво… Сега ако има нешто ново.. Ај те молам ако имаш некое ново инфо пиши зошто планирав викендов да идеме на ручек у соседство без сопругот па да не ме вратат.
Колку е важност? Две години? Ај беља, скап бил ама секако иста е постапката трошење хартија, било бебе било голем.