Ние бевме со јадење пиење го имаш дино паркот, гондолата имаш за шетање колку сакаш и многу е убаво, имаше снег коа бевме ние али не беше ладно.
Здраво, Прв пат патувам со бебе и ми е потребно да букирам карти за авион. Летот ќе ни биде од Будимпешта, со Wizz Air.. Ми треба помош, како го букирате бебето кога е во скут кај еден од родителите? Не му се плаќа карта нели? Дали треба да ги контактирам пред лет? Секоја информација би ми помогнала во моментов.. Фала ви
Бебето ке биде на твојата карта, ке внесеш податоци, одбираш колку возрасни и бебе нели. За нив некој такси се плаќаат, нас не фати по 1500 во правец таксата за бебо
Здраво предлог за сместување надвор од Скопје, а да не е многу далеку од градот, место со убава природа за престој со дете?
Може е смешно прашањево, ама како ги бањате кога патувате некаде со 7 месечно бебе? Во смештаите гледам се е со туш кабини. Јас во раце го немам бањато, а и многу прета, ми е страв да не ми се лизне.
Ако си на лето сигурно ке имате базентче нешто помалечкобкај што ке можеш да го ставиш. Јас го бањам на раце од 2 месеци. Немаше уште два во Охрид бевме мм држи јас бањам. Сегде така сме терале, сега е поголем сам влегува во туш кабина му давам играчка он се занимава јас го бањам. Можеш на пешкир да го седнеш долу, намокри го прво со топла вода и еден нека држи друг нека бања
Да си земеш од тие подолгите пластични за во коритото што се ставаат. Во такво ја бајнав првата година на одмор, исто беше до кај 7-8 месеци.
Јас од кога почнаа да држат глава двете деца во туш кабина ги бањам. Се соблакам, под мишка фатени, ако почне да мрда, ќе клекнам, ќе го седнам на колено и со тушот. За 3 мин се средени. Пробај еднаш, ќе се престрашиш