Исто, ја сонував и јас. Инаку Волтер ми е приказна за себе, интересен лик кој и те како знае да те насмее. Многу го засакав неговиот лик. Сите улоги ми се погодени, секоја е на место. Одлична серија, дефинитивно. Рејн не читај споилер, не си стигнала до таму . Spoiler Инаку цело време навивав за Оливија и Питер, и на крај таадамм, а и знаев дека ќе бидат заедно. Е сега сум стигната кога Питер исчезнува од светот и пак се враќа, а никој не се сеќава на него. Вечер продолжувам, ме настрвивте пак, а и продолжен викенд, таман
^^^ Spoiler oohh незнам до каде си стигната меѓу нив двајцата мнн работи кесе случат !! ај да не кажувам ке стигнеш до таму дали забележавте маната на Др. Бишоп да ги преименува лугето !!! забележете како го вика Агентот кој е во лаб со него ... а како ја условува Оливија,...
http://www.youtube.com/watch?v=55LxhEVPVHE Насловнава песна е закон. Него сакав да ве прашам, дали во секоја сезона има некоја нова голема работа, или целата серија е за зфт и биолошката војна?
Лелеее Spoiler Чарли го убија. Баш ми се свиѓаше како лик, епа ич не е фер. Не знам како таа имаше толку време да му го преземе обликот, па Питер брзо дојде. Е сега баш ми е жал.
^^ Spoiler Уф и јас се разочарав за Чарли . Не требаше да умре. Туку, на мене ми е интересна и Астрид. Волтер никако да и го погоди името А и ќе го заборавев готвењето на Волтер . Серијата минатата година имаше рејтинг негаде над 9/10 дали беше 9.3 не се сеќавам, а сега е 8.5, што не е лошо. На некои други серии опаѓа и до 7. Рејн ајде гледај побрзо, па да коментираме без страв дека ќе ти откријам нешто пред време .
Па не знам колку побрзо, еве веќе сум до пола на втора сезона. Коментирајте си вие, јас не отворам спојлери, кога ќе изгледам се тогаш се ќе прочитам. А 5тата сезона за кога е најавена?
What the hell? Серијава прави да не си верувам на сопствените очи. Ја гледав од втората сезона 11та епизода Spoiler и Чарли беше во епизодава. Како ништо да не се случило со нив беше, истрага, се тоа. Како е можно? Ме интересира само дали е поврзано нешто или што е работава?
Не се збунувај, нема никаква поврзанот. Оваа епизода е снимена пред Чарли да умре во серијава, арно ама не беше пуштена во јавност ради некои скандали, мислам дека нешто поврзано со религија беше, не ми текнува што контраверзно имаше во епизодава зашто оддамна ја гледав, потсети ме дали имаше нешто со религиите. Арно ама по некое време гледачите бараа и инсистираа епизодата да им се пушти, па овие се одлучија да ја пуштат и всушност епизодава ја емитуваа во средина на втора сезона и ете сега се води како дел од 2ра сезона, како 11та епизода.
Да, имаше врска со религија, се работеше за едно девојче кое станува опседнато од туѓа енергија, па му правеа егзорцизам. Дури сеа прочитав дека пишува да не се буниме од присуството на Чарли, дека не била пуштена епизодата. Јас па што сценарија си направив. Инаку, имав еден интересен сон со Питер.
Ја изгледав втората сезона. Значи последните две епизоди беа. Spoiler Конечно Питер и Оливија направија нешто и мора да бидат разделени меѓу два света. Е па не е фер. И на Оливија подобра и е вака косата, во право беше Питер. А другиот Волтер ама е свиња,ццц. Уф, ми се симиња трета сезона, па почнувам со таа.
5 сезона ќе почне да се прикажува крајов на годинава бидејќи ќе е последна сезона и ќе има само 13 епизоди
Јас со брзина на светлината ја гледам серијава. Сакам да ја изгледам додека имам време, да не ја влечкам после. Spoiler Инаку додека ја гледам третава сезона не можам а да не се осеќам малку шизофренично. Истиот лик и го мразам и го сакам. За Оливија додека им беа сменети улогите уф, многу ја мразев таа во нашиот универзум, многу ми беше криво за Питер. Ама Оливија од другиот универзум испадна некако појака и попосветена. Можеби ги нема способностите на Оливија1, како фотографското паметење и сл., ама дефинитивно ја има волјата. И многу ми беше мило кога ја фатија Оливија2, не знам како Питер беше толку слеп. Мислам, Роналд Реган во казабланка, втф, одма тука требаше да му текне, а не сиротата Оливија1 да мора животот да си го ризикува да се спаси. И Бројлс2 колку добар испадна, многу ми беше жал за детенцето негово. И така, продолжувам сега натаму, сите си се веќе во своите универзуми.
Јас денес ја започнав серијата, да не останам покусо и многу ми се бендиса пилот епизодата. Бидејќи немам некоја друга на листата, турбо ќе продолжам да ја гледам и ќе впишам впечатоци. Многу ми се допаѓа кастингот, Оливиа на прв поглед е невпечатлива, а всушност има многу моќна појава (ми текна дека претходно сум ја гледала во британската Mistresses), Питер (Џошуа Џексон) отсекогаш ми бил еден од омилените, а Волтер ми е фаворит. Како глуми човекот, секоја чест. Продолжувам со втората епизода, ќе се вратам на темава.
Jaс деновиве ќе ја завршам 4та. Тотално сум опседната со серијава... Трета сезона и почеток на 4та епизодиве ми зашантраа, ама сеа некако поинтересно ми станува. За еден месец изгледав 4 сезони... И моментално баш ја гледам... Многу е заразна серијава.
Колку се радувам што ја гледате серијата . Кога ја отворив темата никој не пишуваше во неа. Мило ми е што е активна . Инаку серијата почнав да ја гледам на препорака на Алиса и многу сум и благодарна .
Најдобар прекар за Астрид од Волтер до сега дефинитивно ми е Астро. Колку сум се смеела, Астро бе. Spoiler Аиии на критична точка сум сега, Питер и оваа другата ја сака, ццц, не му е лесно.