На турско кафе со... (Канал 5)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Shekerka, 11 февруари 2012.

1. BlueHeart

BlueHeart Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2012
    Пораки:
    237
    Допаѓања:
    469
    Наместо да им покаже дел од македонскиот фолклор, македонски ора за подобро да ја запознаат Македонија, Драган во емисијата повикува некои девојчиња кои играат на стол мислиш стриптизети се или пак покажуваат боречки вештини за самоодбрана!!!! :tmi: :x :^) :@

На TheaEsposito му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    Супер си е емисијата ама да ја предводеше друг..Толку ми е антипатичен..Само лупа некои глупости..Прашува глупи прашања..(смајли шо се крсти)...И после зашто Нигер не сакала да даде интервју..Богами кај овој незнам кој би сакал..Ги малтретира и гостите па и сам себе :!: :emo:

На rak4estip му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    134
    Во сабота само даје ќе биде во емисија?

4. BI-44

BI-44 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    1.090
    Допаѓања:
    754
    Да :D

5. cicamacak

cicamacak Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    46
    замислата за емисијава е супер амаа водителов е ... според мене ќе било нешто прекрасно ако ја водел Игор Џамбазов :)

6. BI-44

BI-44 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    1.090
    Допаѓања:
    754
  7. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    134
    Дали знае некој кога има реприза од емисијата со даје?

8. rak4estip

rak4estip Истакнат член

Се зачлени на:
    14 март 2012
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    228
    Леле ја замразив емислијава поради овој драган бев во живо коа гости беа џеврие и фикрет тој драган беше со нив неколку дена и неможеше за тооа време да научи што да ги праша па мораше џеврие да ја праша за децата најверојатно тоа и е болна тема жената одма се измени и само онака седеше колку ради реда и воошѓте овој драган не е фин се дере ги малтертира ови од канал 5 тежок глупак

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  9. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Вчера Даје беше во Охрид во живо. Се беше ОК ,тука беше Даје и таа што и го позајмува гласот во серијава,ајде овие две нормално е да се тука па и оваа што и го позајмува ама паки што бара тука некој си таму Кено,Кеме...Па какоо ли се викаше :swear: :^) Та после некој што го снилмал Долина на Волцине,па незнма ти што таму...После онаа полугола танчерка...
    Се останатоо беше ОК дури добро беше органиирано што ја поканиле воо Билјанини Извори.
    Амаа кога и рече :„Слушнав ќе си го реновирала станот,па затоа те моламмм тоа да е што побрзо бидејки јас со тебее планирам да си се дружам и да си пијам тусрко кафе,амаа дурии се качамм на 6 кат...“
    А на тоа кутрава Селма/Даје премале кутратаа од смеењее...и јас се скапав од смеење ама кај му текнаа бе за станот да се фати... :rofl: А таа на тоа му одговори:„Не планирам за скороо,но ние кафето ке си го пиеме во некој кафич.“ :rofl:

Аааа..ке заборавев сакав да коментирам и за преводот.Селма/Даје си зборуваше турски,амааа оваа пуста глупача која преведуваше амаа на пола збор кочеше,на секој збор да се застанело...Море,морее! :devil: Абеее преводоввв бешее никаковввв,никаковвв КАТАСТРОФАААА :@ Селма зборвит аа таа абер си немат да преведит,тек послее Селма ко заврши со разговор Драган почна да зборвит и на гупачкатаа тек тогаш и текна да прведит...АБеее Катастрофа... :envy: :@ :@
    Ајде освен на ТВ и во живо имаше превод...Па нормалноо...Се останатоо беше суперр...

Инаку ,Селма,односно во серијата Даје,вчера во Охрид бешее преубаваа... :inlove:

10. BI-44

BI-44 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    1.090
    Допаѓања:
    754
    Другата сабота кој ќе биде гостин?:

11. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    ке видиме...

12. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Мислам наредната сабота ке е или со Сулејман или со Бали Бег...

Евее неколку слики,со кого правел интервјуа. :)

Со Даје

Со султанот

13. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    134
    Наредната сабота ќе бидит кенан од плачот на виолината.... :)

14. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Значи оваа емисија која што беше во саботата ми беше најјглупава.Немал кого да покани па ги поканил лигавите СИЛВИ БЕНД.Па барем да знаеше да пее,се лигавеше цело време. :devil: А пак оние манекенките воопшто не личеа на манекенки..Брукааа..Жива БРУКА :devil:

На PeaceLoveBasketball му/ѝ се допаѓа ова.
  15. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Хахахах нели ТУРСКО кафе е ова бе? Здраво Чолич, оф лелеее.
    Од толку турски актери, него? |(

16. BI-44

BI-44 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    1.090
    Допаѓања:
    754
  17. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Абе го бира најлошото место најдоброто не зборам за актерите тука за ова другото...

18. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.897
    Допаѓања:
    4.903
    Ау значи не го можам овој Драган Вучиќ. :puke: Толку одвратен човек,случајно гледам пееше сега некоја грчка песна,во чест и поздрав до родителите на неговиот специјален турски гостин глумецот Бурак Хаки. Каков турчин бе овој грк бил.
    Туку минатиот пат ми беше најјако,од толку турски глумци го гледам Здравко Чолиќ.Опа од кога Чола бе турски актер? :?: :?:

19. Gi.ir.ll

Gi.ir.ll Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2012
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    60
    Убава емисија :)

20. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Помина летово, а емисијава со гостиве што се појавија ја изгуби тотално смислата :D Никој од поатрактивните турски актери не дојде, па почнаа да се пополнуваат емисиите со Чолиќ, Силви бенд и што знам кој уште следи..само не тие што публиката сака да ги види.