Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На шопинг сами или во друштво?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од kristii, 11 септември 2011.

1. Skromna

Skromna Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    119
    .. :^) ..сама...не сакам да створвам обврска на некој да иди со мене а да не му е интересно....
    ама ако одам по нешто специјално да купам е тогаш со мене идат девојките од синовите,нели 6 очи гледаат поубаво од две....едноставно ради оценка и критика... :fubar: .

2. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.318
    Допаѓања:
    3.045
    Несакам сама на шопинг, потребно ми е да чујам и второ мислење :) ...Најчесто одам со мама:$ . Таа најискрено си ми кажува како ми стои , и ем ќе ми помогне во изборот :D

3. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    765
    Со уште некој е подобро, да ти кажат реално како ти стои.
    Обично одам со дечко ми или со другарка.

4. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Сама нема шанси глупо ми е. Секогаш сакам да имам друштво поинтересно ми е, а и сакам да слушнам друго мислење. :)

5. Gentleman..D

Gentleman..D Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    44
    па речиси секогаш одам со мајка ми со неа имаме ист вкус и секогаш ми помага во изборот :$

6. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.605
    Допаѓања:
    5.949
    сама.... понекогаш со сестра ми..но најчесто сама..си пробам нешто во бутик си видам како ми стое го купувам или не зависи и готовоо.. а не да ме лаже некој е мн ти е убо па ова па она

7. naughtygirl

naughtygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2013
    Пораки:
    194
    Допаѓања:
    100
    Во друштво ,ми треба мислење :)

8. The.king

The.king Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2013
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    138
    понекогаш сама а понекогаш и со некој кој искинал два пара кошули повеќе од мене

9. Heleny

Heleny Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2012
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    877
    Сама. Дефинитивно.

Не сакам некој да ми виси над глава, со некои излишни коментари, зашто си сакам време и мир, на раат да си буричкам низ закачалки. :D

Друго, ретко кога ми треба нечие мислење, низ годиниве си изградив стил и дефинирав вкус, така што сама го проценувам парчето, потпирајќи се на сопствената дефиниција за префинетост.

Е сега, во исклучителни случаи, кога купувам нешто поспецифично, ја барам мајка ми, нејзиниот совет ми е најдраг, а и тука некаде сме со вкусовите дека таа најмногу влијаеше на изградбата на моите преференци воопшто!

:)

10. tirkenbal

tirkenbal Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2013
    Пораки:
    1.691
    Допаѓања:
    12.655
    Најчесто пазарувам со мајка ми, иако немаме ист вкус сепак искрено ми кажува како ми стои. :)

11. Barbie07

Barbie07 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2013
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    590
    Па кога како..Шопингот секогаш ме опушта безразлика дали сум сама или со друштво..Во секој случај поинтересно е со друштво,барем јас така мислам :)

12. curlygirl

curlygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    680
    Допаѓања:
    521
    Па во шопинг најчесто со мајка ми.Иако имаме различни стилови сепак најмногу ме советува за материјалите и дали ми прилега убаво или не.

13. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Или сама или со мајка ми.....Доколку јас нешто сум си бендисала , не ми треба друго мислење , најважно е мене да ми е убаво , јас да се чувствувам убаво а не на другите , па лицемерии , триста глупости.Со мајка ми нај убаво ми е , знам дека нејзините коментари и забелешки се секогаш најискрени :)

14. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Се сложувам со тебе...Истото е и кај мене... :)

15. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.648
    Допаѓања:
    18.963
    најубаво сама- да не ме замара никој, и до кога сакам да си шетам и каде :)

16. MaCa-Swiss

MaCa-Swiss Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2013
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    961
    Или сама или со мајка ми.. А со другарки во никој случај :!: Еднаш бевме со другарки и ништо што бендисав не си купив... Де било жолто а не портокалово, де нешто друго било поубаво, де не било квалитетно, де било скапо .. Триста чуда :) Од тогаш само со мајка ми и сама си одам :D

17. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Сама одам само ако веќе имам одбрано. Инаку безвеза ми е да се шетам така без муабет. :D
    За шетање и разгледување обично сум со мајка ми или со една другарка. Другарка ми морам да ја пофалам дека е девојка која досега не направила некоја модна утка па секогаш знае да даде добар совет и често се случува да ја послушам.
    Со татко ми или со дечко, другар немам отидено и не би сакала машки да водам со мене а и не познавам некој момак кој многу сака да се шлае по продавници. :wasntme:

18. hiddengirl

hiddengirl Активен член

Се зачлени на:
    19 јуни 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    5
    На шопинг одам со баба ми. Најинтересно си поминуваме, никогаш не се меша во мојот избор и ми купува се што сакам. :D

На LittlePinky, Alegriaa и sofijanoka им се допаѓа ова.
  19. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.513
    Во друштво е можеби поинтересно,но сама барем никој не ме брза,никој не ми вели `Ејјј,не таму,дојде овде ке одиме`.И ако не сум сигурна околу мене има милион консултанти. :D

20. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.999
    Допаѓања:
    39.705
    Ретко одам во шопинг. Кога одам, маж ми е со мене. Со другарки не одам, бидејќи тие знаат да претераат со шопинг. Влегуваат во сите бутици. А јас тоа не можам да го трпам.