Дефинитивно со мајка ми Ем нај искрено ми кажува што ми стои а што не,ем ке ми плати И со муж ми одам ама катастрофа ми е тогаш шопингот глеа побрзо да купам не обожава да влага од еден бутик у друг.Ако сум мажена сеуште на шопинг со мамa и со син ми
Не можам сама. Сакам да слушнам мислење од другарка или најдобро, од мајка ми. Со неа ми е најубаво. Многу сум проблематична, често само гледам и гледам и гледам... многу ми треба додека се одлучам за нешто. Не е баш најзабавно да се оди со мене на шопинг. Со мајка ми сме слични, така што двете по 3-4 саати шетаме низ град. А и од неа секогаш добивам искрен и директен одговор.
убаво е да имаш некој крај себе кога одиш на шопинг, да те посоветува и помогне во изборот, но ја изгубив таа желба откако со себе почнав да носам една другарка што кога и да изразам желба за некое парче облека или трчаше на каса да си го плати или во наредните 2-3 дена обавезно го купуваше... од тогаш преферирам сама, но и мајка ми е секогаш добредојдена
Дефинитвно-САМА на шопинг.Најубаво ми е,а и никогаш не сум имала потреба некој да ми потврди дали е убаво фустанчето кое сакам да го купам,или како ми стои.Доволно е да ми се допадне на мене. Кога сум сама одам каде што сакам,се задржувам на едно место колку време сакам,се враќам ако треба сто пати до некое парче за кое се двоумам дали да го земам или не,и без притоа да се објаснувам на некого зошто пак да се вратам,зошто 15 минути гледам во едно фустанче и се мислам итн.
обично одам сама-тогаш со мирна глава размислувам понекогаш со другарка, и ретко се погаѓа со дечко ми да одам
Со сестра ми секогаш, ако сум сама нема кој да ми даде комплимент како ми стои тоа, тоа и тоа... Продавачките лажат нормално
Порано секогаш одев да купувам гардероба со другарки. Ама пустото ако сум тргнала за заеднички шопинг, јас ништо не си купував затоа што немав време за себе. Сега уживам сама да си се шетам по продавници. Позабавно ми е, трошам многу помалце време да не речам еден час и топ ми.
Сама дефинитивно. Мразам да одам со други на шопинг, поготово другарки. Јас точно знам кај сакам да одам и секогаш сум многу брза, а мразам влечкање... Никогаш не влагам во продавница каде сум влегла 3-4 пати порано и не сум нашла ништо за мене.
Најчесто со мама одам во шопинг, но не би мни пречело доколку одам со другарка која обожава да се шлае по бутици. Се ќе видиме и испитаме, нема да има бутик што не ќе го свртиме!!
Мене најубаво ми е кога со одиме на шопинг со дечко ми заедно Влегуваме во продавница јас накај женскиот дел, тој во машкиот гледам пробувам тој најискрено ми кажува како изгледам ако е добро пкаќам и го земем, ако не здравје во друг дуќан
Исклучиво сама Збеснувам кога ми се матка некој, па уште ако и тој купува па треба да го чекам да пробува или да се мисли дали да го земе Плус и јас се стегам да не се му се качам на глава и не разгледувам убаво, туку со брзање. Последен пат на шопинг во друштво бев во Солун пред некој ден и тоа со дури 3 жени Влегов со нив во две продавници и им реков адиос ќе се најдеме таму и таму, за толку време
Сама никогаш не одам на шопинг, секогаш со сестра ми или со мајка ми, зш имаме исти вкус и носиме ист број
мене ми е поубаво со другарка,но секако јас самата одлучувам дали нешто ќе земам,а прифаќам предлози и забелешки