Често одам со мајка ми,ама искрено највеќе сакам да одам сама,и да си гледам на раат и никој да не ми го одвлекува вниманието.Најрелаксирана сум така,па после и на кафе сама да си седнам уф убавини.
Порано одев со другарките,ама кога видов дека не се искрени кога барам совет од нив за некое парче гардероба (дали е убаво,дали ми убаво стои и сл.) од тогаш си одам сама и баш ми е убаво.Си правам муабет со продавачките и тие најубаво ми кажуваат,сега и ме научија пошто купувам само во неколку бутици во мојот град.
Па со оглед на годините не оди сама да одам на шопинг.Ама сум отишла неколку пати,ептен ако сум немала со кој а мора да се купи..Најубаво ми е со другарки или сестра ми.Со мајка ми боже ме сачувај,нејкам ама ич!
so drustvo ama treba da ti e pogodeno ako licnosta se brzi i ne e mnogu po setanjeto togas podobro sama oti nemozes da se koncentriras na toa so go kupuvas ako znaes deka na licnosta so tebe i e dosadno dokeka ti odbiras so da si kupis
најубаво ми е кога одам сама знам за што сум тргната и што барам а кога сум со други... мн се нервирам. ги викаш да идат со тебе да си купиш нешто а тие гледаат за нив и се врткаат
Неколку пати сум била со друштво и никогаш ништо не сум одбрала, кога ќе побарам совет за некое парче облека они одма полнуваат ами незнам, ами што знам бла бла бла вака си одам сама, си пробувам и си купувам
сами...абе сама ко ќе си појдам најдобро ми е...ем ќе си разгледаш ем нема да гледаш нерасположени фаци незадоволни од твоето шопингување
Подобро ми е сама кога одам на шопинг , си го купувам тоа што е во мој стил , и тоа што мислам дека ми стои убаво , инаку имам одено и со мајка ми и со пријателки ама не е тоа тоа , на мене ми се допадне некое парче облека и тие ее мене не ми е убавооо , земи ова ,земи она , а така сама е најубаво мирна ти глава
До пред некое време со дружтво, одкако еднаш отидов сама укапирав дека ми е подобро .. и од тогаш само САМА .. нема поубаво
Сакам кога имам друштво , но најчесто сама си одам , си купувам тоа што јас мислам дека убаво ми стои , понекогаш барам совет и од продавачката , но најчесто лажат сите , од љубомора не сака да ми каже како ми стои , и не сака ни да коментира ,Немам доверба во никојјјј
сама најубаво имав една пријателка само што ќе влезевме ајде ајде кога ќе завика купи го тоа ај да одиме само тоа викаше арно ти е ајде немаше 2 минути одма вика да одиме а за неа кога е ќе чекаш вака сама
Најмногу сакам да шопингувам сама. Кога купувам со другарки треба да ги чекам, а и тие мене, па постојано се брзам. Кога сум сама си земам толку време колку што ми е потребно, пробам, препробувам, се одлучувам. Ретко ми треба мислење од друга личност, најчесто знам што сакам и тоа и го купувам, без разлика што ќе искоментира тој некој (ако веќе има некој со мене). Вториот избор за шопингување ми е мама. Секогаш ме чека онолку колку што треба, ми дава искрено мислење и ми го носи ќесињата Никогаш не би одела на шопинг со дечко. Имам пробано и не му беше забавно И нормално дека ќе рече дека се супер ти стои, зарем би се осмелил да рече нешто друго?! А и само сака побрзо да купиш и да си одите, да се извлече од таа ситуација