1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На шопинг сами или во друштво?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од kristii, 11 септември 2011.

1. Lady17

Lady17 Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    352
    Со друштво, најчесто со мајка ми но, понекогаш и со сестра ми. :D

2. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    Често одам со мајка ми,ама искрено највеќе сакам да одам сама,и да си гледам на раат и никој да не ми го одвлекува вниманието.Најрелаксирана сум така,па после и на кафе сама да си седнам уф убавини.

3. Gossip-girl96

Gossip-girl96 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    81
    Најчесто со другарки или со мајка ми. Сам не се оди на шопинг :P

4. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.149
    Допаѓања:
    1.050
    Порано одев со другарките,ама кога видов дека не се искрени кога барам совет од нив за некое парче гардероба (дали е убаво,дали ми убаво стои и сл.) од тогаш си одам сама и баш ми е убаво.Си правам муабет со продавачките и тие најубаво ми кажуваат,сега и ме научија пошто купувам само во неколку бутици во мојот град. :)

На lola-86 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. biggirlsdontcry

biggirlsdontcry Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    483
    Допаѓања:
    163
    Па со оглед на годините не оди сама да одам на шопинг.Ама сум отишла неколку пати,ептен ако сум немала со кој а мора да се купи..Најубаво ми е со другарки или сестра ми.Со мајка ми боже ме сачувај,нејкам ама ич!

6. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.799
    Допаѓања:
    339
    Сама ми е најубаво.

7. lara-s

lara-s Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    11
    so drustvo ama treba da ti e pogodeno ako licnosta se brzi i ne e mnogu po setanjeto togas podobro sama oti nemozes da se koncentriras na toa so go kupuvas ako znaes deka na licnosta so tebe i e dosadno dokeka ti odbiras so da si kupis

8. cindy

cindy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    166
    најубаво ми е кога одам сама :) знам за што сум тргната и што барам а кога сум со други... :@ мн се нервирам. ги викаш да идат со тебе да си купиш нешто а тие гледаат за нив и се врткаат :swear:

9. kitten622

kitten622 Активен член

Се зачлени на:
    17 април 2012
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    5
    Секогаш одам сама :!: кога сум со друштво заборавам зошто воопшто сум излегла :rofl:

10. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    најцесто со мама и со некоја братуцеда или сестрами кога е кај нас...

11. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Неколку пати сум била со друштво и никогаш ништо не сум одбрала, кога ќе побарам совет за некое парче облека они одма полнуваат ами незнам, ами што знам бла бла бла
    вака си одам сама, си пробувам и си купувам :D

12. Bel-Golub

Bel-Golub Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2011
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    48
    шопингот е позабавен се разбира со друштво

13. Nastjaaa4

Nastjaaa4 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    81
    сами...абе сама ко ќе си појдам најдобро ми е...ем ќе си разгледаш ем нема да гледаш нерасположени фаци незадоволни од твоето шопингување :D

14. IviA

IviA Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    24
    Подобро ми е сама кога одам на шопинг , си го купувам тоа што е во мој стил , и тоа што мислам дека ми стои убаво , инаку имам одено и со мајка ми и со пријателки ама не е тоа тоа , на мене ми се допадне некое парче облека и тие ее мене не ми е убавооо , земи ова ,земи она , а така сама е најубаво мирна ти глава :lol: :lol: :D :D

15. 1bunny

1bunny Активен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    20
    До пред некое време со дружтво, одкако еднаш отидов сама укапирав дека ми е подобро :) .. и од тогаш само САМА .. нема поубаво :)

16. Li..Na

Li..Na Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2012
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    45
    Сакам кога имам друштво , но најчесто сама си одам , си купувам тоа што јас мислам дека убаво ми стои , понекогаш барам совет и од продавачката , но најчесто лажат сите , од љубомора не сака да ми каже како ми стои , и не сака ни да коментира ,Немам доверба во никојјјј :^)

17. barbyyy

barbyyy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    297
    сама најубаво имав една пријателка само што ќе влезевме ајде ајде кога ќе завика купи го тоа ај да одиме само тоа викаше арно ти е ајде немаше 2 минути одма вика да одиме а за неа кога е ќе чекаш вака сама

18. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    Ако нема кој да дојде со мене нема ни јас да одам а шопинг..Таква сум..:D

19. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.265
    Исто. :D

20. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.395
    Допаѓања:
    12.270
    Најмногу сакам да шопингувам сама. Кога купувам со другарки треба да ги чекам, а и тие мене, па постојано се брзам. Кога сум сама си земам толку време колку што ми е потребно, пробам, препробувам, се одлучувам. Ретко ми треба мислење од друга личност, најчесто знам што сакам и тоа и го купувам, без разлика што ќе искоментира тој некој (ако веќе има некој со мене).

Вториот избор за шопингување ми е мама. Секогаш ме чека онолку колку што треба, ми дава искрено мислење и ми го носи ќесињата :lol:

Никогаш не би одела на шопинг со дечко. Имам пробано и не му беше забавно :D И нормално дека ќе рече дека се супер ти стои, зарем би се осмелил да рече нешто друго?! А и само сака побрзо да купиш и да си одите, да се извлече од таа ситуација :D