На што помислуваат жените кога за прв пат ќе го видат пенисот на партнерот? Ова го прочитав на еден сајт а и искрено баш ме интересираат женски мислења
Koga prv pat sme vo moznost da go vidime, veruvaj ne go ni gledame. Poveke mislime na toa kako ni izgleda stomakot.
Јас обично помислувам за големината и обемот. Штом го видам одма помислувам Добар е, Некако е мал, Дебел е и такви ствари.
Мислам дека тогаш немаме баш време за размислување. Тогаш не се мисли, туку само се работи на случајот „ослободување на сексуалните фрустрации“ и се осеќа. Има време за мислење.
Аааа, мисли си, Божица. Ретко кој е денес без целулит. Ама од пусти страв, не погледнува човек надолу. Што од страв што ќе го дочека, што од страв од сопствените маани...
Горе долу ми се чини еден од реалните одговори, иако е индивидуалност секоја помисла но мислам поголем дел е со ваква мисла
Прв “алат“ што го видов беше тој на маж ми. Се изненадив од големината. Мислев дека ќе му биде поголем (не му е мал). Како што вика он - има машала.
Ја прво го осеќам па после некое време ќе дојде ред да го видам. Мене такви ми се погодиле, си ги криеле, де темно, де му се брза... И тогаш џабе што и да мислам, каков таков веќе завршил работа. Темава...па и јас што пишав...