Темава е...боли глава. Прв пат кога видов пенис помислив ИИИИИИ...И реков извинете. Ја чекав братучетка ми да заврши со физиолошки потреби ама премногу ја чекав и влегов да ја побарам.И од многу возбуда наместо во женското, се лупнав во машкото вц.И начекав еден дечко на писиоарот...И остатокот го знаете. А, кога ќе го видам за прв пат пенисот на партнерот(идниот) ќе се сетам да пишам тука...Ако темата не иде у канта до утре. Прв пат толку да се отворам на форумот.
Хахах што помисливвв... Па искрено се исплашив. Многу ми се виде. Не дека е премногу ама дими прв пат гледав и..... Ама ова беше пред да имаме односи. Дури да имаме се навикнав.
Ми се зеде свеста...еве понекогаш така кога ке дојдам во ептен близок контакт т.е кога го задовололувам орално уште имам трауми од првиот пат....морав да се напијам блага вода
Го вади и вели : " земи го цел срце " а ја првпат гледам алат у живот и си велам " ах бе Крејзи немој да се посрамотиш сега , па не е мн голем " ( беше вон ерекција а моја цел да го разбудам ) , и си пробувам ја , ама се задавив и обрукав убаво Наравоучение : Не мислите многу , бидејки многу мислите
Какво е овоа чудо,такво мазно,малце набрчкано,меко се во исто време хахахха се плашев да го гледам не да го фатам со рака
сликовито хаха Црвче->банана хахахахахха важна е забавата,потоа деталите за повеќе детали во некоја слееедна прилика ,божем ова детали се имајте преекрасен ден
хахахах исто и јас.... прво осеќам , па после некое време ќе го видам, а може и да не го видам, ако сме раскинале додека да дојде на ред тоа.
Не издржав а да не го пишам ова во темава , но бидејки е офф ке оди во спољер Spoiler: Мафијаш Dali je kurac mafijas ? Jeste .Celavi je , ima luznu na glavi i cuvaju ga dva sumnjivi tipa