na decko mi koga prviot pat go vidov mu rekov: booo kolku ti e golem xD hahaha a koga ne e vo erekcija ima tooolkavi topki.... nadaren e mnogu xD
jas imam edno prasanje za petar kako reagiraat maskite koga prv pat ke go vidat teloto na svojata partnerka, gradite i sve ostalo??
Прв пат кога му го видов “Ох боже, колку е голем..“ и превише ме напале секогаш кога ќе видам ми е така..
Од бугарска перспектива: Отвратително е жената веднага да ти го налапа. Първо трябва да се почуди малко. Треба прво вака неколку секунди...
Читам..читам ..и се газам од Кој знае дали имаат на форумот Кајгана, таму нели се ташаклии се ваква тема, како реагирале кога за прв пат виделе вагина......гарант би имало смешни мислења(па ние сме посложени суштества)... кај ми ојде и на мене умот
Sto ke ne procitam kakva tema ej Pa koga ke mu go vidis sto bi pomislila, zasto go izvadil? ?? Da te poraboti Zasto sigurno ne ke e samo da mu go gledas
Машалааа сите со големи си имате работа. Браво, браво. Јас само ќе кажам големината за секоја е различна. Тоа што за некоја е мало за друга може да е големо. Ако стига до стомакот е тогаш е големо инаку ништо