Да знаеш дека тоа е правата вистина..дали е чист, па ќе го поњушкаме малку да видиме да не мириса итд.
Абе како што гледам од толку едноставна алатка, девојките од емотивни суштества искочи дека и многу мозгаат ProTip #1: Don't think, feel
Дали е точно дека на повисоките им е помал, а на пониските поголем? Ова го прочитав некаде. @Petar80 што ти требаше да ја отвориш темава.
Нормално! Ако не ми заглави влакно меѓу заби, како да не сум пушела. Многу чудно ми изгледаат бричени пениси... ко полжави без куќарка.. ко елиенс.. не знам како што точно, ама не ми се убави за гледање ич. Сега... не се сите како мене, а јас, за мене си кажувам
Првпат кога го видов ми заличи на плашилото за птици во нивите што ги ставаат.. Можеби дека имаше бајаги густа коврџава коса!? Пс Мастиката ми се залепи случајно и од тогаш само лустер фризура применуваше
Spoiler Јас ќе ви кажам за мене пошто не ми се отвара нова тема на една бивша првпат кога и ја видов, онака со подебели уснички малу виснати, без размислување се втурнав на шмукање, лижење, бацување а таа изненадена од мојата реакција се здрави не знаеше што да прави, само ја погледнав во очи со мојата насмевка и тука се опушти и се препушти целата на мојата мајсторија и во нејзиното уживање во истата. Се додека не ми сврши па тогаш јас се изненадив па со сласт излажав се.