Највеќе трошам на чевли,на ситници (мали огледалца за по дома,вуду ствари,миризливи стапчиња,тотеми...вазни,свеќички......) и на искачања
облека, чевли, вип ги збогатувам со кредити, и се отепав од зборување, козметикааааа - ненаситна сумммммммм......... и понекогаш на храна многу фрлам париии
Дефинитивно на накит...не ми е битна цената за добри обетки..секоја недела купувам барем по 2 пара..што да правам кога неможам да им одолеам..Исто така на алки,ланчиња и прстени..ама дефинитивно обетките се мојата пасија и најмногу пари трошам на нив.
Козметика...гардероба. Кога излегувам, (нафта, кога се нема гратиси-влез, пијачки, за јадење...) Е за едно искачање знаеме да потрошиме се што сме заштедиле... Инаку несакам да ми плаќа се дечкоми, во главно делиме!!
на козметика, (почнувајки од сапунчиња, купки.... Креми за лице... Шампони, регенератори, силиконски капки, креми, восоци.... Млеко за тело (те вакво, те онакво), Лакови за нокти, добра пудра, римел и руж. И Цигари хахах...
Покрај парфеми како број 1.. После се шминките,лаковите..такви козметики Ама на облека,или чевли,воопшто не трошам многу,само кога ми треба едвај
На фризер најмногу, потоа на такси (кола не возам и не сакам да возам) и веројатно на облека.Знам подолго време да не купам ништо и потоа во еден ден се да надокнадам.Не е за фалење, ама тоа е...
НА прво место нафта за колата (што би рекол еден колега: мене дупнат ми е резервоарот ) ПОсле на обувки, на козметика и секако кога си оставам 2000 во маркет...уффф душава ме боли
Во последно време на лакови за нокти А уште малце Нова Година па и за тоа треба да му ја мислам, за облека и обувки.