https://fokus.mk/maloletnichka-so-prostrelna-rana-vo-glavata-prenesena-vo-klinichki-tsentar/ Дали е можно ова да е поврзано со скандалов???
Најстрашно е шо машки шо ги имам на инста ставаат постови денес како девојчињата биле курви, феминистките да умреле итд итд Од жена искочиле према жена поштовање немаат. Ама моите клетви и колнења се надевам Господ ќе ги чуе и ќе им врати преку најмилото. И ќе ги колнам секој ден сите, и другарите мои што пукаа сеир ќе ги колнам пошто ова што се деси е ИСПОД СЕКОЕ НИВО! @Asparagus дај не ширете сеа секакви глупости пошо толку му треба на човек да поверува и да разгласи
Точно дека ги има насекаде ама, поголеми се шансите да нападнат кога ги имаат сите податоци на тацна.
Колнење е многу простачки не ти треба тоа не си некоја баба затуцана а другарите твои што пукале сеир место да ги колнеш запрашај се зошто такви личности ти се уште другари...
Можда и циркулираат бе, од кај знаеш? Уствсри знаете вие, си имате овде некој шо изиграва хакер, точно знае кој е кој на форумов. И не сте интересни со приказните за манијаци и педофили зашо нив не им треба јавна ни приватна соба за да циркулираат. Завртете се околу најблиското школо да видите шо има... не, се заебавам.
Не си ја разбрала поентата. Објаснува како се однесуваат луѓето општо и после му вели немој да бидеш како они... @Asparagus искрено и јас на истото помислив кога прочитав.
Не ми се. Пишав да не ми зборат више. А сите на посебен ми пишуваа ,,леле страшно е тоа таму што се дешава”, па што висиш таму бе ненормален еден..
Чулев нека си свирка а ја ќе копам за него. Вика ,,работат колегите” Дечко, да ме фати инат и да ми се фрлаат пари, ќе го расчешлам цел Телеграм. Не чекајте више ништо од државава. П.с прашавме и во пс Кисела Вода и во Мвр (преку лични извори нормално) дали бил на разговор
Вакви фејк вести ме нервираат, и јас можам Обама да се потпишам и да се приклучам и види баммм, Обама бил член во групата