На нив не им е до дркањето. Да дркаат можат и на порничи. Злобни, напатени души, што 90 посто од женските ги одбиле и сакаат да имаат нешо у раце за уцена, за да загрозат нечиј живот. Гледате бараат струмица и од некои други градови. Бараат некој што знаат за да уништат животи. Сигурно не му е струмица некој фетиш па поише на нив да му се дрка. Напатени исфрустрирани души, кои немале девојка и нема ни да имаат. Сме плачеле за кур. А они по групи броеви бараат и се јавуваат за пичка. Одвратно.
А легално би било доколку еве некои од нас кои знаат учесници од групата да почнат да ги објавуваат на соц мрежи. Чисто да се дознае кои се па да ги брукаме и нив малку??
Не смееш.. Дознав ради друг случај. Ја прошлиот пат Вирус со име и презиме го објавив на Инстаграм Ич гајле не ми е мене
Се додека има жени кои велат сама си го барала ќе си патиме за голем жал. Со такво размислување далеку не се стигнува
А другар ти како се чуствува шо е дел од групата? Мисле дека е исправно нешто или? Сигурно не се придружил, онака..
Не знам.. Ја и прошлиот пат ги карам. Никој од нив не праќа отидени се циркус да гледаат.. И тоа е трагично. Ама ај бар не праќаат..
Каме, да може има, ама не верувам дека заради тоа МВР не презема ништо. Кој интерес го имаат освен гледањето слики и заради тоа ќе фаќа врски да опстои групата, а во јавноста ќе се дига прашина? Не,не одат тие работи така, освен ако креаторот не е Оливер. Не верувам дека "некој"ја држе групата оти нема пари овде.
Ама гледат.. чим до сега никој од нив не пријавил ништо. Ист удел имаат, како оние што праќаат. И џабе ќе објаснуваш, он да бил нормален, немало да е член во групата. Страшно е за какви луѓе викаме дека ни се другари, браќа, татковци итн..
Не мислам ни јас дека е тоа причина, причина е жива мрза од држава и институции, ништо повеќе. А мислам дека се членови фацки, ама не е ради нив Им спотребала групава кога си имаме и те како развиена проституција.
Не не за линк не ми треба. Мислам штом не може да се разберат со добро, тогаш треба и они на своја кожа треба да осетат, само така мислам дека никогаш повеќе нема да направат нешто шо не сакат на нив да им се случи.
Не смееш да објавуваш име и презиме од психопати и педофили, а они смеат да објавуваат слики од девојчина и да си споделуваат броеви и што уште не. И после зошто се иселувале. Еве зошто.
Групата никогаш не била затворена. И да била, никнува друга. МВР ништо не презема, а во групата имало и полицајци така што одговорот на твоето второ прашање е ДА.
Треба да се видат себе си во изданије што никогаш не би го споделиле. Џабе и имиња да објанжвуваш и да ги пријавиме во полиција.