Сироти синчињата, секоја ден морале да гледаат нечесни жени и они им ги испревртеле мозочињата што ги немаат.
Мене најјаки ми се оние комемтари "мојата ќерка нема такви слики и го контролирам инстаграмот" а ќерка и има уште 3 профили што мама не ги знае!!
Забележувате како дискусијата стивна во моментот кога се објави сликата дека оние кои пишуваат на групата се од форумов? А овде и анонимни сте. Сега замислете како им е на оние кои ги постираат со слики, податоци и броеви.
Не знам со кого од форумов спамаме со геј фотки, ама почнаа да излегуваат од групата масовно Прсти ме заболеа
Треба да е некоја курназ, да земе со име презиме да ги објави сите "мажиња" со микро к***ња што жена гола да им се слече во живо ќе избегаат, ама на групава се нели јаки е** чи, па да видиме тогаш.. Земи тоа броеви, најди идентитет, слики по цел град испечати дека е сексуален предатор да видиш дали ќе им текне.
Не си ме разбрала... Не оправдувам јас споделување никакви слики по групи, и јасно ми е дека секоја може да се најде на мета на некој дебил макар и часна сестра да е. Мојот пост беше во насока на тоа да им се укаже на пубертетлики и тинејџерки дека нема потреба да се сликаат натртени или не знам како за да бидат популарни, не за да не се најдат во групи ко Јавна соба ( пошо таму и вака и така може да се најдат), туку нема потреба да се бламираат за лајкови од некои си пичкопаченици, едноставно сметам дека вредат многу повеќе од тоа.
Ама темата не е како треба да се сликаат. Проблемот е што закопчани до грло ги етикетираат. Значи не е до позата.
Арно шо читаат. Само ќе излезат од групата, а по некој ден нова група и пак исто. Ништо не сме добиле. Ќе помини и ќефот со платформата ама манијаците ќе си останат.
Направија нова група сеа ке се префрлат таму оваа им ја заебавме е еден ке изгоре имам негови информации
Добив дојава дека се работи на случајот и моментално се врши идентификација на сите членови во групата