Одма нека го остави жена му, таков манијак не и треба. Ако имаат деца, голем срам е за децата таков човек да им биде татко. Се прашувам дали ако има ќерка сака и ќерка му да биде вака ставена јавно на тапет или ако има син дали го воспитува да биде ист како него
Не зборете глупости, не ширете дезинформации. Средношколец ја има направено групата, не знам име и презиме ама знам од кај да почнам да копам и дур не најдам нешто не преќинувам.
А ние да направиме група што сме овде да му најдеме работа, занимација, хоби било би добра идеја... Да се немало друга работа да се сите некој на нечие понижавање
можам само едно да кажам, моралот кај женската популација е сведен на 0, и овие деца премногу брзо растат, не се свесни за тоа али тоа е тоа ... Има вина и кај родителите...
И треба за се објават ако ги нашле, со име со презиме со се, како што они ги објавувале девојчињава. Сакам децава мали да ми останат секогаш, ќе зборам и зборам со надеж дека ќе им одзвонува тоа во глава. Нема полошо нешто од булиинг, мислам сајбер булиингот дека е пострашен од физички. Колку може вакво нешто да му го осакати животот на дете во развој , уште пожално е што сигурно има и слики праќано од девојчиња што сакаат на некој начин да им наштетат на други девојчиња. Имам слушнато дека постои или постоела група под име "потенцијални Скопски курвичиња" , со слики од девојчиња превзимани од инстаграм и др соц.мрежи, ужас. Којзнае и колку други слични ги има
Се согласувам,не ми се верува колку само генерацииве ни отидоа во пропаст. Се огледуваат на погрешни личности и сакаат да “бидат” како нив со цел да бидат приметени. Засекогаш ќе им бидам благодарна на мајками и таткоми што ме научија на многу работи пред се да се ценам себе си и никогаш да не бидам нечиј роб или предмет. И ќе кажам само СЕ Е ОД ДОМА. И децата се огледало на родителите.
@Kimberly11 Забега малку со темата. Порано било исто само што немало интернет и се што правеле било поскриено. Еве јас сум му праќала слики на дечкото и тоа значи дека не се ценам? Ма ајде
Ама џабе е и да пронајдете кој е.. Не е тој само виновен што ја креирал групава.. Сите останати што споделувале се исто виновни..
Што ја нападнавте Даст бе дечки? Поентата не и беше атак кон жртвите, туку апел за претпазливост, внимание. Жената како идна тинејџерка, во овие општества од седум годишна возраст мора сексуално да се воспитува, и притоа да и се предочат ризиците и последиците од можна сексуална злоупотреба. Но, никако да не биде тоа по иницијатива на вина, да се чувствува лошо, туку разумно, транспарентно, родителски, за нејзино добро и заштита. Лично немам против праќање полу - голи или голи фотографии. Ако е за тоа, исто е дали ќе се фотографирате во градник и гаќички или бикини. Ама, зошто да препраќате? Викнете ја личноста, имајте квалитен секс и крај. Почист визуелен приказ има ли од in live пренос? Едит - Поентата е дека таргет ризична група не се дркаџиите тинејџери, туку старите чичиња во групава. Нивниот ментален склоп и намера. Децата ќе научат можеби, возрасните не. Само зад решетки.
Одлично. Руски хакери правеле - не можело да се најде кој е. Аха - ок. Е сеа МВР се на ред да потврдат и докажат. Ако не го осудат (претпоставувам полнолетен е) онлајн петиција ќе се прави за соодветна санкција. Добредојдени сте сите да се потпишете ако и кога ќе искочи.
Девојчињата се за еден стап. И тоа голем. Со кој памет праќаат слики на кој стигнат??? Секакви будали од мажи има.