На „Телеграм“ се шират интимни фотографии

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од black-angel, 26 јануари 2020.

1. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.128
    Допаѓања:
    11.013
    И таа има јавни полу-голи слики во бикини. Но изгледа ги подзаборавила. (facepalm)

На mimiiiii, Daniela93, eliesaab и 19 други им се допаѓа ова.
  2. busybee

busybee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2020
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    1.854
    Се што сакам е да се разоткријат сите мочковци и да бидат внесени како sex offenders. Сакам регистар онлајн и јавен во секој град, кој бил педофил и кој силувал или пробал да силува. Да знам знаеш кај да не одам, кај да не си го барам?

На Stephen Amell, WildMk, Traveler91 и 22 други им се допаѓа ова.
  3. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    20.273
    Допаѓања:
    189.695
    Е овој е филмот:(
    upload_2021-1-28_23-53-38.png

На busybee, WildMk, Traveler91 и 3 други им се допаѓа ова.
  4. staycalm

staycalm Форумски идол

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    4.803
    Допаѓања:
    25.961
    Нејзе не и смета споделување туѓи слики со лични информации - се додека нејзините не ги споделат со нејзини лични информации.

На MeowMeow, WildMk, eliesaab и 16 други им се допаѓа ова.
  5. busybee

busybee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2020
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    1.854
    www.registarnapedofili.mk
    Постоела странава у далечната 2012, се прашувам зашто не постои и денес.

Едит: ми ја отвори конечно

На WildMk и eliesaab им се допаѓа ова.
  6. staycalm

staycalm Форумски идол

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    4.803
    Допаѓања:
    25.961
    Мислам дека се уште постираат ама не знам дали сите ги постираат или не..

7. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    20.273
    Допаѓања:
    189.695
    Абе Јуле, се е тоа во ред. Или не следиш или не ти е јасно. Листи со име, телефон и локација се споделуваат. Сликите колку се автентични, колку се злоупотреба, колку се монтажа не знам. Листи за отстрел се прават.

На Nausicaa, WildMk, Daniela93 и 18 други им се допаѓа ова.
  8. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.668
    Допаѓања:
    29.441
    Вчера еден куп машки го споделија со поддршка нејзиниот статус.. Ах бе :))) Ај поарно да си ќутам.

На WildMk, Daniela93, Angie1432 и 4 други им се допаѓа ова.
  9. busybee

busybee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2020
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    1.854
    Првин не ми ја отвараше ми стоеше error 404
    Има тројца во моја блиска околина.
    Јупи јупи јеј :)

На WildMk, eliesaab и staycalm им се допаѓа ова.
  10. 6th sense

6th sense Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2020
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    370
    Леле колку е "паметна" девојкава, браво :clap:
    Добро до толку сме отидени што не можеме да разбереме дека ако видиме број на туѓа кредитна картичка истиот ако го злоупотребиме стануваме деликвенти. Ако најдеме туѓ новчаник, не треба да го собереме со се парите како што обично правиме, туку треба да го пријавиме во полиција како изгубен, инаку се сметаме за крадци(facepalm)

На WildMk, winnie02, eliesaab и 7 други им се допаѓа ова.
  11. ZAHRA

ZAHRA Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2016
    Пораки:
    1.625
    Допаѓања:
    16.921
  12. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.281
    Допаѓања:
    259.169
    Ама како дошле до тие податоци? Некој им ги дал.
    Јас сум згрозена, и ја споделив и потпишав и петицијата, ама еве и апелирам секоја жена да се обиде да се заштити. Не давајте ваши податоци на секого оти не знаете какви психопати се. И повеќе едукација и разговор со ќерките, не само со синовите.
    Запрено е силувањето?
    Не. Исто и ова.
    Затоа мора да се работи на короенот од каде што потекнува проблемот.

На Sky-butterfly, Tajnaotrovna, eliesaab и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Bezimenka90

Bezimenka90 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.845
    Допаѓања:
    17.743
    Тоа и е целта на неа и таквите ко неа, да им се улижуваат на мажите. Не се они како другите девојки, ептен различни и посебни. Ама со таков став баш само таков ропак ќе привлече и ќе заглави со него, па после ќе си ја чука главата зошто не ја почитувал.

На Nausicaa, WildMk, Daniela93 и 14 други им се допаѓа ова.
  14. Limpan

Limpan Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2020
    Пораки:
    1.156
    Допаѓања:
    3.814
    девојки што може да е ова, страв ми е да отворам и не јс отворив пораката ми стои во request да не сум и јас мета на тие хиени?

Прикачени фајлови:

15. Bezimenka90

Bezimenka90 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.845
    Допаѓања:
    17.743
    Вакви глупости не ни отварам, на delete иде одма тоа.

На WildMk, Traveler91, Pixi5 и 5 други им се допаѓа ова.
  16. busybee

busybee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2020
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    1.854
    Ботови само, не се сеќирај

На Traveler91, Angie1432, OmniaVanitas и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Limpan

Limpan Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2020
    Пораки:
    1.156
    Допаѓања:
    3.814
    Ви благодарам ја избришав пораката не ја ни отворив

18. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.281
    Допаѓања:
    259.169
    Screenshot_20210129-002147_Facebook.jpg

На MeowMeow, ALISA0000, Ivan4e04 и 16 други им се допаѓа ова.
  19. mode-kristina

mode-kristina Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2014
    Пораки:
    1.155
    Допаѓања:
    4.093
    Отсекогаш сум мразела подлизурковци како оваа Адриана. До толку глупости да пишуваш само за да му се допаднеш на маж?! Неверојатни ликови! Па уште и ако свиркањето и тоа ако ни се обратат со „маче“ сме го сметале за сексуално вознемирување, сме биле некои по кој никој никогаш не се свртел!

@Bezimenka90 не само што ќе заврши со сељак (мислам на човек со лоши манири), туку и ќе им дели памет на жените што сакаат да се спасат од лош брак. Таквите коментари најчесто доаѓаат од девојки/жени кои не смеат ни да им писнат на дечковците/мажите и тие тоа си го прифаќаат како нешто нормално. А таа очигледно е една од нив штом не и` пречи свиркањето и обраќањето со простачки изрази. Да бидам искрена, мене со „маче“ да ми се обрати некој ми е простачки.

@crimson, @deskarada, @cooll таа и таквите како неа не си се погледнуваат себе, ама затоа зборуваат за други. Ако ЈК објави таква слика, не мислам на сценска облека, тогаш таа и таквите како неа го фалат нејзиниот вкус за мода, како таа е дива, како таа е ѕвезда. Ама ако обична девојка објави таква фотографија, тогаш како можела таа да објави такво нешто, дали е нормална и сл.

На MeowMeow, Nausicaa, ALISA0000 и 22 други им се допаѓа ова.
  20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.829
    Допаѓања:
    163.213
    Гнасни работи.
    Се споменуваат деца, невини жртви, ама да не бидеме наивни и на наивната игра дека има многу кои им е разоткриен "бизнисот".
    За секаква осуда се оние кои ја направиле групата и тргувале со имиња.
    Проблемот е во родителите, и на двете страни и во сите возрасти од 5 до 105 години.
    Колку треба да не му обрнеш внимание и да не го сакаш своето дете за да го одгледаш во створ кој е женомразач за да така третира жени? Што гледал тој човек додека растел? Го сакале ли родителите? Па згора и да напастува дете? ДЕТЕ? Барале слики од деца? Би го задавила!
    Колку треба да не ја сакаш својата ќерка за да има потреба да праќа слики за импонирање и потврда? За да нема самодоверба и да ја билда на некој си чика со немиен? Зошто и значи толку многу? Гушната ли е некогаш?

Сите сакаме внимание, претежно сме сексуални суштества што е нормално да бараме мејтинг партнери, нормално е да се однесуваме некако. Ама не е нормално да праќаш дикпикс на рандом жени, како што не е нормално да праќаш вулгарни слики од себе на лик што го знаеш 5 дена преку чет.
    Комуницираме со телото и изгледот многу! Да не беше така, немаше да има цела гранка во психилогијата која го проучува ова.

Проблемот го гледам во сите засегнати страни, а најмногу во семејството, те родителите кои допуштиле да одгледаат такви луѓе.
    Жена сум, разбирам. И се тргнува од дома, пак ќе речам и секогаш ќе стои тоа.
    Се додека родителите нема да си ја бркаат работата како што треба ќе има дебили што викаат дека си го бара, ќе вреѓа жени зошто може е латентен педер (не мислам да навредам геј поплација, ама јакиве мажи ова ги вреѓа и сакам да ги вреѓа) и ќе вика ако не мрднела лисицата со опашката или како и да беше. И ќе има девојки што ќе мислат дека голиот задник мора да е најгол за да е забележан, за капка внимание (за тие со занаетот не коментирам, малце повеќе е лошо да се протињаат ко жртви зошто се разоткриени па срамот е голем, и токму ради нив вистинските жртви не можат да ја добијат својата правда).

Суров и беден станува светов.

Можеш да не направиш ништо и да те прати манијак опсесивно и да завршиш на анкета за спас со такви кои во просек вадат голи слики барем два пати на ден. А ти не си направил буквално ништо, знаете ли каква деградација е и колкав психилошки импакт има врз останатите вистински жртви?

Под плаштот на наивноста создаваме уште поголема наивност со кревање на хајв, па не го гледаме вистинскиот проблем.

На renata77, ImOk, ALISA0000 и 15 други им се допаѓа ова.