Ne bi se slozila so toa deka siromasnite se neblagodarni.naprotiv ako nekoj im zavrsi rabota tie ke najdat nacin kakoda se oddolzat i so toa da ja iskazat blagodarnista dodeka pak onie bigatine ni fala nema da ti kazat zosto se uceni se nekoj da im vrsi rabota pa ni edno fala nema da ti kazat
Тој тип на луѓе се насекаде околу нас , само имаат добри маски на колку мои "другарки" им имам помогнато и за дечковците и општо за се што и да им требало и пари и било што ,а кога дојде ред за мене да ми бидат подршка никаде ги нема ....
Убаво си им направила. И јас на некои таакви истото им го направив. Ми тропнаа после месеци, години на врата. Ама вратата не им се отвори. А како да знаев дека ќе дојдат кај мене.
Имав една, колешка од факултет. Толку нешто неблагодарно...расипано, гнасно, никакво. Да не бев, за многу работи немаше да се снајде. Ама ајде, нека е.
Сум запознала многу вакви што не ме ни чудат. Си гледаат за своето гајле, да им завршиш услуга и работа, па после баш им е гајле дали ти ќе осетиш дека те искористиле или не, ни фала не кажуваат.