Дали асја ќе.легне со мерт? Зошто бе?????? Жена му другарка и е и неа, до а кај неа оди детето и го чува ... Срамота
Па две години ја правеа будала, оделе заедно на патувања со Волкан и швалерката. Не ми се допадна што легна со Мерт, ама сите си заслужија. Понатаму ќе се средат работите, ќе видеш.
Нема да ти биде тешко ако маж ти те изневерува, а твоите пријатели одат заедно на патувања со нив? Види, да не ти го раскажувам филмот, ама Асја е немилосродна. Ама и со право, животот ќе и го уништат.
Ама ако го гледам Волкан и неговите постапки и ми се гади од тоа, како е Асја различна е него? Кога веќе треба да враќаш, треба малце со стил да е, нели? Да имам секс со тој шо ми го чуваше детето до вчера ич не е стилски дури и бедничко е малце... Малце појќе додуша.
Кој го позјамува гласот на Бахар или како и да се викаше сопругата на Мерт, ми делува премногу лигаво? Па и ликот и е некако лигав,разбирам бара внимание од сопругот што е нормално, ама до толку. И нефер што ја криеше врската на Волкан,.
Го гледав филмов на нет. Ке се извртат работите натака,чекајте. Ми се допаѓа ептен улогата на Асја. Малава е многу наивна . Асја е итра.
Во Србија денес даваат, затоа мора и нашиве така да прават. А и утре нема време за две емисии одеднаш.
Би имало ако кратат на реклами. Кога минатиот викенд пикнаа 3 филма, за овој (за во сабота) би можеле и 2 Ѕвезде Гранда.