Знам дека е работа на вкус, ама ти гарантирам дека е предобра серијата, од хемија на главните глумци, до музика, до обработка на семејни односи и ранета психа, до буквално се, е сега и бајаги мафијашка е серијата, ама не е ни прва ни последна со такво сценарио.
Инаку како Асија кажа за време на ручекот на родителите на Дерин за неа и Волкан. Се кога направи Рушвет и за Мерт.
Не знам оваа Дерин што гледс во Волкан, млада 24 годишна девојка, а тој 40 па и не е некој лепотан нема ни шарм.
Многу се бавни значи Сител со епизодите, има уште многу до таму... Значи на Сител не се стигнати уште после 2 години... Добро што јас на Натабану решив да ја гледам До 23 епизода сум стигната, а има 60 епизоди. Зборам за турски епизоди, нашиве кој знае колку епизоди ќе направат
Ова како кажа било пред 2 год така? Инаку сител даваат повеќе од претходната епизода. Се мислам дека после ова ќе биде досадно.
Баш напротив станува сè поинтересно. Значи според ова што ми кажа до каде се епизодите има уште малку пред да покажат случувања после 2 години. И има уште епизоди додека да се дознае за полубратот...
Спојлер Па ќе премотаат 2 години. Ама немаа друг избор да ти кажам, зашто Дерин бремена беше, а не сакаат да бидат зборени, угледно семејство се...