Малку помош Што мислите за мат бордо невестински нокти, само бидермаерот ке биде бордо - бел, друго се ми е бело. Па се мислам и ноктите да ги направам бордо и ист таков кармин да ставам.
^ Според мене здодевна е онаа униформираност дека мора ноктите да бидат бели или френч. Мене тоа па ми е клише,штознам. Некако од секогаш сум сакала да има нешто што двои од останатото кое е наметнато или се носело така. Јас гласам за ваква боја дури и чевли би барала иста боја Се најубаво,да сте вечни!
Фала многу Мама25, да се враќа се најубаво. Токму затоа и сакам друга боја да се разбие монотонија, да не е се бело.
Уф, мразам вештачки нокти со френч и декорации на невести, посебно кога ноктите се квадратни и широки. Обавезно морало френч, па циркони, па цветови и чуда. Тие па на претходната страна, гелот на нокти од нозе и циркони... Кич. Нормална должина, природни нокти, негувани раце, и нежен лак - сосема доволно и пристојно.
Обично сите прават гелни но јас претходно со направив гелни и ми се оштетија моите едвај ги оправив и од тогаш само така а гелни никако.