мојата фризура за невеста беше како на сликата само кај мене украсот беше поубав а инаку косата беше баш ваква исфенирана со благо прекршување на едната страна
tanjuska82 ако мислеше на мојот украс за коса јас првин си го најдов на интернет и после со листот испринтан во рака го однесов во мавровка горе на кат има бутик за венчаници тина . жената е професионалец ми го направи идентично како на сликата што и ја дадов бев презадоволна
јас се уште се немам одлучено за мојата невестинска фризура се двоумам мегу половина пуштена и половина нагоре нешто изведено или некоја убава пунџа
ми одговара затегнати очи,,со косата затегната нагоре нешто така.и фустанот нема да е тесен нешто широко она долу(незнам како да го наречам)....
дефинитивно штом одиш на пепелашка стил, ќе ти личи стегната фризура со грациозна изведба на коса од задниот дел, или пак минимална изведба со косата а впечатли украс, но украсот зависи од фустанот
мислам дека нема да има многу украси само вел како од позади и некое велче....а за косата така планирам нешто затегната бидејки ми одговарат со очиве али за некога пунџа или по половина коса незнам...некои ми предлагат како версаче нешто али незнам..да видам на некоја слика па ми се допадне ке е добро и полесно
имам слики и од фризури ако имаш одприлика 1/2слики како пример, одприлика...па другото јас ќе ти поставам