Јас ќе зимам шноли од олимпија стварно се професионални во секој поглед само уште треба да се решам што сакам да ставам во глава, немам дефинирано фризурче
Јас се одлучив за вакво нешто Не мора да е скроз исто,битно такво нешто,во тој стил. Некако во пoследно време с е удри на цветови,да смениме нешто
И јас немам дефинирано , што ти е гајле, битно нешто ќе свиткаат, ќе направат. Иако јас мислев прво да ми дадат волумен на косата, да ја навиткаат на крупни локни, ама ич не сакам она под конец виткање, туку баш како природно виткана коса и откако ќе и дадат волумен може да заплетат некое недовршено плетенче од страна или од назад, што сака нека прави само убаво да излезе, и да не биде залижано, туку по растресено, баш во стилот на сликите што ги постираше Љубам една или две страни поназад. Прво се мислев некои ситни цветчиња да ставам во коса, па сега Ели ме предомислува вика све удрило на цветови у последно време А од кај ќе зимате такви додатоци за коса?
Јас деновиве ќе одам на проба, да видам што фризура да правам. А за цвет или нешто слично ми рекоа на битпазар имало избор и биле поевтини, а од олимпија биле нешто поскапи. Не знам, да видам прво со фризурата како ќе испадне, па после ќе барам додатоци.
Па ми рекоа дека ако е онака само полабаво не се наплаќало. Поим немам што им значи тоа. Ама како и да е, не било нешто посебно скапо.
Сега скоро слушнав за продавницава Олимпија....дали можеби ги има некаде на интернет да погледнам што изработуваат? Сајт или евентуално фб...? Слушнав дека се многу скапи, а многу едноставно изработени стварчиња...
Фала ти, ги најдов Имаат и профил и страница за лајкување, но профилот има повеќе слики. Можам само да кажам- ништо посебно! Ако навистина цените се од 1000ден па нагоре, можам да кажам дека е жива пљачка. Накитот е преедноставен ако и тој е таа цена.