Јас морам да се пофалам дека мојата ќе биде многу убава. Скептична бев нели за фризура, ама ептен ме погодија, дури и поубаво испадна отколку што си замислував. Уште цветичи некакви треба да си купам. Спојлер Не е иста фризурата ко на сликите, не можев да најдам баш слична.
Понекогаш, наједноставното е најубаво. Да не биде многу џиџи-миџи, a сепак да биде убаво...онака баш невестински. Спојлер
Е па не знам, не знам што да ставам воопшто. Ама повеќе ме влече накај помали цветови, бидејќи и фустанот ми е поедноставен, па не сакам да ја оптоварам целата комбинација со некој голем цвет.
Ако се прашувам јас, би сакала да ми биде што поедноставна фризурата, по можност пуштена, со некој ситен детал (шнола) во неа. Може и собрана да е, но да нема шнолички со циркони, бисери и други светкави ситници. Еве нешто вака: Спојлер
Јас несакам воопшто кичести фризури,високи кокови,пунџи или како што ги викам јас тенџер волумен фризури. Кога ќе бидам невеста,ако бидам ќе имам едноставна фризура и сама ќе си ја направам . Некоја локничка со фигарото и чао пријатно.
rainbow, ај тебе да те цитирам, бидејќи гледам веќе ти направиле пробна фризура. Гледав по фризернициве некои ценовници што ги имаат на интернет, цените за невестински фризури се двојно поголеми од "обичните" фризури. Ако закажеш за свадбена фризура, пробнава фризура ти следува автоматски или како? Не е ваљда дека за пробна фризура си плаќаш уште еднаш ко за свадбената? На кој принцип работат уствари фризериве? Или е чисто онака, профитирање на твоите свадбени емоции, па затоа дупли цени? Истово прашање и за шминката.
Па изгледа зависи како каде. Јас кај што сум не наплаќаат за пробна фризура и шминка, си влегува се во цената. Убаво распрашувајте се пос фризерските салони, има многу големи разлики во цените. Сноу, најверојатно такви ќе бидат цветчињата, утре ќе одам да ги купам уште тие и спремна сум.