Ми се свиѓаат на последната слика цветовите, ќе гледам нешто такво да најдам. Вакви некои ситни цветчиња.
И јас планирам некои ситни, се надевам ќе најдам. Ќе го прашам и фризерот за препорака, веќе долги години му препуштам што сака да прави со мојата коса
Оди во Беверли на спрат од страната што гледа накај СП Маркет има продавница за невестински аксесоари. Има голем избор, а можеш и да си нарачаш нешто по твоја идеја, ќе ти го изработат.
Сакам фатена да ми биде косата, но не некоја посебна фризура, туку релаксирано фатена некако, зашто не сакам после 2 дена да ме боли главата од шноли..
Ич не ми се допаѓаат овие фризури со сарми вртени, мрежи, тапирани пунџи, диганти нагоре како Марч Симпсон. Нормално, се работи за различни вкусови, зависи од венчаницата, ама јас би носела неки крупни распуштени локни, лабаво собрано репче со шнола или некоја внатрешна платенка како венче. Што поедноставно, тоа подобро. Венчаницата си е свечена и украсена сама по себе и уште ако ставиш во косата 100 цветчиња и 5кг злато ќе изгледаш новогодишна елка.