Анабела постирала според мене најдобри фризури. Добро девојки, зарем стварно би носеле на вашата свадба кога треба да сте најубави вакви фризури? Да да, за различни вкусови се работи ама ова... Спојлер е до сега нешто најкич што сум го видела и дефинитивно не би сакала да видам некој убава, нежна невеста унаказена со ваква фризура А вака нешто слично, баба ми ја носи кога оди во црква Спојлер
^јас мислам дека тој што постира такви слики незначи дека тие би носеле такви фризури. Пример,јас кога постирам,постирам најразлични,зошто овдека има многу девојки секоја од нив има различен вкус.(а не значи дека јас утре би правела таква фризура за своја свадба)
Jaс ќе имам венче од чипката на коса,па би сакала фризурата да ми биде нежна,не стегната,моткана со сарми и слични чуда И јас не знам што сакам бе ! Знам само дека сакам да ми е собрана,зошто ем ќе биде топло,ем ако ја правам на локни тенка ми е косата,брзо се пуштаат. Сакав да ми биде соберена наназад,само не во пунџа,ама во Жана ми рекоа дека лицето ми е слабо,па и сирена модел ќе сум изгледала многу издолжена во лицето
не ми редиктира.. ова само како што излгеда на пошеток е убаво... еве уште една http://www.youtube.com/watch?feature=en ... zdVq5ricOs