Девојки ајде малце да ме посоветувате,која фризура е поубава? Утре сум на пробна,и веќе морам да се одлучам. Под 1: Под 2: Спојлер
Сноу, кај првата не ми се допаѓа тоа отпозади како туфче, втората ми е многу поубава и поневестинска. Ама има и далеку поубави фризури од овие две.
Сепак е прашање на на личен вкус и стил. Ако мене ме прашаш јас сум за втората. Првата ми е многу замазнета, залижана некако. Но сепак зависи и од твојата коса и како си ја носиш. пример ако никогаш не ти била навиткана можеби би се чувствувала чудно. Мислам дека кога јас би правела би сакала да си личам на себе на сопствената свадба да бидам јас.
сноу-и првата не е лоша ама 2 ти е како за невеста убаво ке ти одговара и мојата беше како на 2 слика како божица ке бидеш
2-та Спојлер ама се зависи и од форма на лице(овално,срцевидно итн) и нешто доколку сакаш да прикриеш /истакнеш (нос,уши)
Од овие малку слики од Сноу што сум ги видела на форум мислам дека првата ќе и одговара најмногу, иако јас би ја избрала втората кога би бирала меѓу овие две. Секој си има свој вкус нели, за нив не се дискутира
Сноу и јас сум за втората. Ем поубаво изгледа, ем подобра е за жешково, нема да ти смета и да те поти