Немав време и двете да ги испробам вчера, но за првата немам влакно што се вели....должина на коса да, ама влакното ми е толку тенко и живо....што нема шанси да се изведе. Ќе видиме како ќе испадне втората, се надевам само дека нема да бидам мн озбилна со неа.
Ако толко многу ја сакаш првата, а немаш должина, можев вметоци прамени да ставиш, знам многу невести кои ставиле вметоци за невестинската флизура. А според мене поубава ми е втората, некако по слатка ми е, јас би втората со така повеќе пуштени праменчиња навиткани ко локнички и една убава шнола!!!!!
Денеска ќе одам за втората фрисузра, да направам пробна, ама купив и украс...не сум сигурна колку ќе одговара...но можам да го сменам во продавницата денеска, во случај ако не одговара. Се надевам денес ќе е успешно.
Иии конечно сум задоволна....фризурата прекрасно ми стои....си кубив и венче/круна незнам веќешто и да е како сакате наречете го. Во комплет со накитот и многу сум задоволна
Ај дајте некој предлог за невестинска фризура, кратка коса рамна, не можам да најдам нешто по нет не знам зошто
Мене ми е ваква косата момеонтално, приближно иста , скроз иста не можев да најдам слика која би одговарало со мојата, само мојата е шатирана, основата е свтело кафеава со плави прамени нели шатирана Ама здравје за месец дена сакам да ја осветлам уште повеќе на плава да бидам, а може и плавуша ќе испаднам, не знам
Еве нешто за пократка коса, не се "фризури" ама мене нешто вакво повеќе ми се допаѓа, се надевам дека помогнав.