Фризурата и беше прекрасна гледана од секој агол. И преубава невеста беше. Посебно фустанот премногу ми се допадна.
има убави...но не сите знат да направат така убаво....и кај мене се близи ова па сега сто знам како ке биде... сакам промена да направам со косава али незнам каква би било убаво имам костенлива боја сто мислите за лесник?? ако сменам би требало плава да биде бидејки повеке ке се познава промената
Dевојки ај ставете некои фризури ми требат повеке предлози но јас барам несто не како пундза туку н. Pоловина коса некако версаце онака затегнато нагоре па виткана малце со сиски н. Sтрана несто вака. Aј плс. Pоз
Дали имате некои идеи за кратка коса? сликиве се прекрасни ама што да се прави ако немам толку долга коса да ги изведам?
papilona а дали си за идеа вметок да си ставиш. Погледни ја девојкава(невестата), јас кога ја видов дента на свадбата неможев да си верувам колку и е убава фризурата направена, она имаше фризура кратко шишана вака нешто а погледнија со вметок од коса како изгледаше, никој неможеше да познае дека не е нејзина коса, освен ние блиските што ја знаевме
Спојлер Епа Snow queen мене баш ми е таква косата како што си ја нашла на плавушата и сега право да ти кажам кога ќе се одлучувам за фризура не сакам вештачки уметоци воопшто, на мојата должина би ставила некој додаток, украс, лента или сл. ама немам конкретна идеја, ако имате предлози или сте виделе нешто слично пишете
според тоа што го збориш, ова највеќе би ти одговарало, eli25 што го поставила јас ќе побарам додатно па ќе ти пуштам слики
Papilona,и јас сабајле сакав да ти предложам такво венче,како на сликата погоре,ама барав на нет неможев да најдам слика,и да ти покажам за какво мислам.Гледам веќе те советувале,и јас сум ЗА,за вакво нешто,немој да ставаш шнолки и цветчиња,набави вакво,може и ќе ти направат во салонот каде шиеш венчаница,многу убаво и отмено изгледа
Да Да девојки и мене ми се допаѓа во тој стил, многу нежно делува и баш е ретко и специфично, а исто и венче со некоја цветна гравура странично, само не сум видела вакво нешто низ продавнициве за венчаници се мислам дали може да се порача..
Ако да речеме имаш чипка на фустанот,кажи им од истата да ти направат такво,и плус тоа за врзување е сатенска лента,и мислам ќе немаш проблем Со среќа