Има и такви, не се чудете. Познавам еден тип кој има 21 година (колку мене) и невин е. Беше симпатичен а сега е уште посимпатичен, но некако повлечен, во последно време всушност се има изменето, станал безобразен и многу поопуштен но ете сеуште не можел да најде женска па побара од мене, сеуште ги паметам тие зборови - сакам ти да ми ја одземиш невиноста, но јас ете имам дечко и жалам што ќе му остане тоа желба но се надевам дека најскоро ќе му се исполни, секако, со некоја друга.
И што има тука срамота? Нема закон за тоа до толку и толку години било машки,било женски мора да ја изгубат невиноста. @Bitter-Sweet Сакал да си ја проба среќата дечкото.Ништо не губе ако праша. @Daydream Чекај малку.Ами ако женските се чуват,тогаш машките со кој ќе имат секс? Во право е @Aniston ,малку си испомешала.
јас мислам нема врска тоа , како што има девојки невини така и машќи нема граница кога сака тогаш мене тоа ми е психолошќи и не ми значи нешто ептен губенје невиност голема работа ,работата е да најдеш личност што вреди да те има и ја имаш а секс е ништо ако му е прв или прва барем не се ебава со секој/ја И што има тука срамота? Нема закон за тоа до толку и толку години било машки,било женски мора да ја изгубат невиноста. и ова ми е нормално сите имаме право да избираме што би правеле , Андриана Лима модел што е до 18 год не се бакнала со машко , а дури на 28 год изгубила невиност тоа е свое право .
Не гледам ништо срамно во ова. Имам пријател што изгуби невиност на 25 години. Ја чекал вистинската. Секој има право да одлучи за себе.
Можеби од прва звучи чудно, ама кога размислив подобро... не мора да значи дека нешто не е во ред. Секој со своите мотиви и приоритети. Крај краева, најважно дечкото да е убав и привлечен за да биде посакуван од спротивниот пол, останатото ниту се прашува, ниту се важи, ниту па може да се дознае ако тој самиот нејќе. Манијаците обично самите биле жртви на сексуално вознемирување во детство или рана младост, затоа станале такви. Се верува дека Никола Тесла, Антонио Гауди и Фридрих Ниче умреле без да остварат сексуален контакт. Вие до каде сте со животот?
Хаха...чим е ваква работава..мислам дека ако сака некое машко да се прикаже како невин..може да го одглуми тоа
P.S. Јас познавам комшија-другар што до негови 24 години немаше женска бацено, првата женска на 24 се ожени со неа, си ја чувал невиноста за првата брачна ноќ.
Ништо страшно не е тоа, и јас сум била невина на таа возраст па воопшто не сум се срамела од тоа. Ако за женско не е срамота да биде невина на 21 год. зошто да биде за машко?
Не е ништо чудно според мене. Сигурно сеуште не се пронашле девојка, па затоа не ја изгубиле невиноста до сега. Има различни причини можеме да набројуваме до сабајле.
А како уствари машките ја губат невиноста, хаха дали некој знае? Кај женските се знае нели со кинење на хименот , ама како кај машките, по што они откако ќе почнат да дркаат испуштаат сперма и негледам како губат невиност?
Па првиот секс е губење на невиност мил мој АДОКИ како за жените така и за мажите.. можда некоја немала секс, а скината е иии шо прајме? Не е невина?
Кремче кај мажите и после првиот секс се е исто ништо не е променето значи нема крварење нема кинење на ова она,а кај жените има кинење на химен болки , крварење неколку дена и други ствари. Не е исто нова вреќа и скината Па ако е ова исто тогаш незнам што да кажам...
И на 17 и на 21 да ја изгуби човек невиноста, другите пак го прават ненормален и во двете ситуации. Ако ја изгуби порано педофил е, кај се брзал, малиов пребрзо пораснал, манијак ваков онаков, ако ја изгуби подоцна, му фали нешто, геј е, овака онака. Ако некој ви значи не е битно дали е невин или не е.