Хехе многу се изнамачи со објаснувањево баш ти фала Хехе не сум знаел што значи тоа невиност од каде таков заклучок жити мајка ај кажими?
Ако некој/а не сака да се дознае дека е невин/а, нема да се дознае. Тука на пишување сите многу искусни, имаат вграден детектор, па не можеш да ги прелажеш. На пишување само.
Убава тема. Ваквите за жал се ретки и скапоцени. Знаат да почитуваат и сакаат на посебен начин. Не дека другите не знаат... Имав среќа, најдов тоа што го сакав без да барам. Кога се и двете страни невини е уште поскапоцено. Звучи можеби себично и фалење спрема другиве, јас така ги доживувам и другите парови што ги знам. Туку не е темава за еден партнер, надополнив само. Мажи, не сте безвредни ако сте невини! Не сте свесни колку сте посебни.
devojki mi trebe sovet ne znaev kaj da a vmetnam temava. imam decko 3 godini pomal e od mene no nekako vo seksot slaboo sme nemale pa zborot mi bese dali bi ste rizikuvale da mu raskinita dokolku nemate redoven seks a sve vi ide super .. a nie sme 22 i 21 godina
Што те боли кур тебе што сум јас?Дадичките најубаво си знаат. Си немал потреба од прашањево... Ако ти треба совет слободно обрати ми се али немој да ми пушташ провокации за да се докажувам тука ко кретен дали сум маж или пичка во тема за невини момци во категорија каде што не припаѓам.
Се извинувам ако некого сум вознемирил со мојот " богат речник ". Ветувам ова е последното паѓање на провокација... , уствари не паднав на провокација али нема везе ...@Kitten И во секој случај ова веројатно ми е последното мислење на оваа тема.
Во последно време се повеќе машки има невини и над 21 година, затоа што се затворени дома пред компјутер и едноставно не знаат како да пријдат на девојка во живо. Колку и да не признаваат кога ќе дојде до однос ние девојките тоа го чувствуваме и те како, искуството во било која област не може да се сокрие а најмалку кога се работи за сексот. Не велам дека е страшно машко да е невино и на 30, но кога ќе има секс ако на додека е млад, на 60? Машката сексуалност и потентност има ограничен ро на траење и треба да се искористи на време. Не сум имала до сега искуство со почетник затоа што секогаш бирам повозрасни од мене и тоа доста повозрасни, но сестра ми и некои другарки имале искуство со тип на кој му било прв пат и било прилично лошо искуство, посебно што пример типот на сестра ми претходно се фалел дека бил со мног девојки бла, бла. Совет до мажите, доколку сте неискусни или имате проблем со прерана ејакулација подобро е да си кажете на почеток пред да се случи сексот, отколку подоцна да се доведувате во непријатна ситуација и себе и партнерката.
Хахахахах нели ќе ме убиваше еднаш во парк. Што маж ли ќе беше хаххахаха. Туку незнам како наоѓаш време за тоа мажството твое. Се левата рака стануваш маж а со десната пишуваш и сурфаш по форумов а? Или обратно? Или пак ги менуваш рацете? Ми кажа една членка какви мажествени пораки си и пишувал мажу над мажиштата, секоја ти чест. Темава е за невини машки а не да кажуваш како се станувало маж.
Пишував на една тема каде ќе излегувате вечер или нешто слично и пишав во парк, а овој мажов прочитал и ми рече да не сум одел тешко мене ќе било бидејќи сум му ја повредил мажественоста во една тема тогаш и се навредил.